Forever juhlii synttäreitä 25.-31.10.2021

Forever kirkasti strategiansa pitäen asiakkaan keskiössä ja kehittäen palveluita. Kehittyvillä liikuntapalveluilla on paitsi yksilölle, myös Suomen kansantaloudelle alati kasvava merkitys. Yhtiö otti käyttöön Pihlajalinna-ryhmän ilmeen yhtenäistämään asiakaskokemusta hyvinvoinnin asiantuntijapalveluissa. Lue lisää toimitusjohtajan katsauksesta.

 

Forever on osa pörssilistattua Pihlajalinna-ryhmää, jonka ydintehtävä on auttaa kaikkia suomalaisia elämään parempaa elämää. Yhä useampi asiakas käyttää kokonaisvaltaisen hyvinvointinsa kehittämiseksi sekä Pihlajalinnan että Foreverin palveluita. Tämän asiakaskokemuksen yhtenäistämiseksi myös Forever ottaa käyttöön Pihlajalinnan ilmeen. Ilmettä uudistetaan asteittain liikemerkistä ja digitaalisesta viestinnästä alkaen. Asiakkaille tutut palvelut eivät katoa, vaikka ilmettä uusitaan.

Pihlajalinnassa sairauden- ja terveydenhoito ovat olleet aina toiminnan keskiössä. Foreverin myötä Pihlajalinna-ryhmällä on parempi mahdollisuus tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluita. Ennaltaehkäisevä ja ylläpitävä liikunta tukevat erinomaisesti sairauden- ja terveydenhoitoa.

Liikunnan lisäksi Forever tarjoaa asiakkailleen monia muitakin hyvinvointia tukevia palveluita. Meidän liikunnan ja terveyden ammattilaiset ovat tässä erittäin tärkeässä osassa. Haluamme tukea asiakkaitamme monipuolisesti niin, että he onnistuvat meillä ja saavuttavat henkilökohtaiset tavoitteensa.

Tässä muutama nosto meille tärkeistä asioista Foreverin juhlaviikon alla:

 

Klubiyhteisö ja asiantuntijamme sinua varten

Pandemia ja kuntosalien sulkeminen toivat esille jäsentemme huolen liikunnan toteutumisesta, eristäytymisestä ja sosiaalisten kontaktien vähäisyydestä. Me tunsimme samoin. Meillä oli teitä kaikkia ikävä.

Meille on aina ollut tärkeintä asiakkaamme Onnistuminen. Jos asiakkaamme Onnistuu, onnistumme mekin. Pandemian aikana näitä onnistumisia oli harvoin. Kevään hiljaisina hetkinä halusimme vielä kirkastaa strategiaamme sopimaan vallitsevaan olosuhteeseen. Haluamme vahvistaa asiakaskokemuksen tärkeimmäksi prioriteetiksemme:

Me olemme täällä ainoastaan sinua varten, treenasitpa mieluiten yksin, ryhmässä tai valmentajan kanssa. Palveluidemme pitää nyt ja jatkossa sopia entistä paremmin tehtäväksi klubilla, kotona tai vaikkapa mökillä.

Vahvistamme Facebookin ja Instagramin sosiaalisen median verkostojamme. Haluamme olla läsnä myös digitaalisesti ja luoda motivoivan yhteisön muiden treenaajien kanssa. Sinä päätät, osallistutko ryhmiin klubilla tai somessa, vai haluatko liikkua yksin. Pandemian hiukan helpotuttua tarjoamme jälleen myös seniorikahvit täyden palvelun klubeillamme.

Valitsimme yhdeksi kehityskohteeksemme myös tuottaa teille aktiivisemmin treenivinkkejä ja asiantuntijasisältöjä. Uskomme, että meillä on siihen Pihlajalinna-ryhmän kanssa alan paras osaaminen. Jos somessamme on fokus yhteisön fiiliksessä, niin kotisivuillamme tuomme jatkossa esille asiantuntijoitamme ja heidän ammattitaitoaan. Tarjoamme tutkittua faktaa ja kokemusperäistä osaamista terveydestä, liikunnasta, harjoittelusta ja ilmiöistä näiden ympärillä.

 

Marinin hallitus: Vain viidesosa suomalaisista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi

Foreverin missio on auttaa suomalaisia onnistumaan hyvinvointiin liittyvissä tavoitteissaan. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus asiakkaidemme auttamisesta. Toimintamme tärkeimpänä kulmakivenä on monipuoliset ammattilaisemme. Heidän koulutustaan, osaamistaan ja etenkin kokemustaan ammennamme asiakkaidemme erilaisissa tilanteissa ja tarpeissa.

Kouluttaudumme ja kehitämme itseämme jatkuvasti. Luomme palvelukokonaisuuksia, jossa te saatte käyttöönne meidän kaiken ammattitaitomme. Autamme jokaista, joka taistelee liikunnan aloittamiseen liittyvien haasteiden kanssa yhtä mielellämme, kuin kannustamme sinua, joka haluaa haastaa itseään yhä enemmän ja enemmän.

Aktiiviset liikkujat ovat usein omatoimisia. Ei heitä tarvitse motivoida, vaan enemmän ohjata huolehtimaan riittävästä ravinnosta, palautumisesta ja saamaan jokaisesta treenistä maksimaalisen hyödyn.

Meillä on Suomen hallitusohjelmassa noteerattuna peräti 80 prosentin osuus kansalaisia, jotka eivät liiku terveytensä kannalta riittävästi. Tässä piilee vakava kansantaloudellinen riski ja on siksi meidän kaikkien yhteinen haaste. Me voimme tarjota ihmisille liikuntatilat ja neuvoa, opastaa sekä kannustaa heitä. Mutta me emme tavoita kaikkia liikuntaa tarvitsevia. Havainnoi sinäkin lähipiiriäsi ja kannusta liikuntaan tottumattomia mukaan kutsumalla heidät liikkumaan kanssasi. Kaikki liikunta on hyväksi, tapahtuipa se sitten kotona, ulkona tai vaikka meillä Foreverillä. Meille saat aina tuoda ystäväsi ilmaiseksi tutustumaan. Pelkkä ilmoittautuminen vastaanottoon riittää.

Mikäli ystäväsi tarvitsee, tuemme häntä elämäntapamuutoksessa juuri hänelle sopivalla tavalla. Laajasta palveluvalikoimastamme ja asiantuntijoidemme tuella löydämme jokaiselle sopivan palvelukokonaisuuden.

Tutustu sinäkin ihmeessä uusiin lajeihin ja asiantuntijoihimme. Vaihtelu voisi virkistää sinunkin treeniäsi.

 

Liikuntaa lääkärin lähetteellä

Yhtenä keinona aiemmin mainittuun hallitusohjelman haasteeseen reagoimme aloittamalla Pihlajalinnassa Liikuntalähete-toiminnan. Perehdyimme 12 kuukauden ajan suureen määrään virallisia tutkimuksia ja selvitimme missä liikuntaa voisi hyödyntää esim. lääkehoidon tukena tai jopa sijaan. Lääkehoito ei kuitenkaan lisää suomalaisten liikkujien määrää ja näin auta hallitusohjelman tavoitteiden saavuttamisessa. Liikkumattomuus vähenee vain liikkumalla.

Löysimme yli 20 diagnoosia, joissa tutkimusten perusteella todistetaan liikunnalla olevan suotuisia vaikutuksia osana sairauden hoitoa. Näitä sairauksia ovat mm. masennus ja ahdistustilat, liikalihavuus, tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, 2-tyypin diabetes ja moni muu perisuomalainen vaiva.

Pihlajalinnan lääkärit kirjoittavat asiakkaan suostumuksella lähetteen Foreverin fysioterapeutin vastaanotolle, joka toimii asiakkaan yhteyshenkilönä elämäntapamuutoksen alussa. Jokainen asiakas saa henkilökohtaisen liikuntasuosituksen lääkärin diagnoosin sekä fysioterapeuttimme tekemän lähtötilatutkimuksen perusteella. Asiakas voi suorittaa liikunnan omatoimisesti tai halutessaan hankkia onnistumisensa tueksi Premio-palvelun. Premiossa asiakas saa käyttöönsä Foreverin moniammatillisen onnistujatiimin: fysioterapeutin, hierojan, fustra-valmentajan, yksilöohjaajan, ravintoneuvojan sekä psyykkisen valmentajan. Kukin asiakas oman yksilöllisen tarpeensa mukaan. Seuranta-ajan jälkeen asiakas tapaa lähettävän lääkärin ja saa jatkosuosituksen. Liikuntalähete-toiminta ei ole Kela-korvauksen piirissä, mutta teemme kaikkemme, että se tulevaisuudessa noteerataan suomalaisten hoitosuunnittelussa. Liike on lääke. Todistetusti.

 

Näiden kaikkien uudistusten tavoitteena on auttaa suomalaisia voimaan hyvin. Löytämään liikunnan ilo ja saavuttamaan tavoitteensa. Me olemme onnistumisen asiantuntija ja täällä vain sinua varten. Haluamme, että juuri sinä Onnistut. Nyt on sinun vuorosi Onnistua.

Poimi sopivimmat synttäriedut juhlaviikoltamme ja tule nauttimaan hoidoista ja liikunnan ilosta.

 

Mikko Mustala

Toimitusjohtaja

Forever Pihlajalinna

 

 

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit