Avaamme ryhmäliikunnan 3.8. lähtien kesän ryhmäliikunta-aikataululla. Ryhmäliikuntamme varsinainen syksykausi käynnistyy 31.8. alkaen ja kestää joulukuun toiselle viikolle asti.

Meillä on ilo ilmoittaa, että ryhmäliikunnassamme on tarjolla syksykaudella jopa kolme uutuustuntia! Tulemme tarjoamaan vastasuudessa kaikilla Forever-klubeillamme Les Mills -tunteja. Tähän mennessä näitä tunteja ovat tarjonneet Hämeenlinna, Turku, Lappeenranta ja Herttoniemi. Syksyn aikataulussa kaikilta klubeilta löytyy Les Mills Bodypump®, Les Mills Sh´bam® ja Les Mills Bodycombat®.

Les Mills Bodypump® on musiikin tahtiin suunniteltu voimatreeni – treeni, jossa haastat sekä itsesi että voimatasosi. Tunnin aikana treenataan läpi kaikki kehon isot lihasryhmät levytankoa apuna käyttäen. Valitset itse juuri sinulle sopivat ja omaa voimatasoasi haastavat painot.

Les Mills Sh´bam® on täydellinen sekoitus viimeisintä musiikkia ja yksinkertaisia, mutta kuumia tanssiliikkeitä, joissa keskitytään enemmän hauskanpitoon kuin liikkeiden täydelliseen suorittamiseen. Kaikki voivat osallistua SH’BAM® -tunnille – ota mukaan leikkisä asenne ja vapauta sisäinen tähtesi! SH’BAM® on vapauttava, hauska ja sosiaalinen tapa liikkua!

Les Mills Bodycombat® on taistelulajien inspiroima ja motivoivan musiikin tahtiin suoritettava koko kehon kuntoharjoittelu. Tunnilla suoritettavat lyönnit ja potkut vahvistavat koko kehoasi, parantavat kuntoasi, sekä vahvistavat keskivartalon lihaksiasi. Kaikki liikkeet suoritetaan ilman kontaktia.

Järjestämme klubeilla uusien lajien lanseeraustilaisuuden elokuun lopussa. Lauantaina 29.8. sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus tulla tutustumaan uutuuksiin klubeilla klo 10.00-13.15.

Noudatamme erityistä vastuullisuutta ja varovaisuutta varmistaaksemme omalta osaltamme sen, ettei hyvin hallintaan saatu viruksen leviäminen vaarannu. Ryhmäliikunnan avaamisen yhteydessä huomioimme tehostetusti hygienia-asiat.

Ryhmäliikunnassamme on tarjolla paljon desinfiointipulloja kosketuspintojen puhdistukseen ennen ja jälkeen harjoittelun. Toivomme että jokainen asiakas pudistaa huolellisesti käsipainot, levytangot, matot ja muut käyttämänsä välineet. Tästä syystä emme tällä hetkellä tarjoa kiertoharjoittelu-tyyppisiä tunteja. Ethän tule koskaan harjoittelemaan sairaana. Siivousrutiineja on kehitetty palvelemaan paremmin vallitsevaa tilannetta. Keskitymme puhdistamaan erityisesti pintoja, joihin asiakkaamme koskevat.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta teiltä Forever Online -tunneista. Tulemme kehittämään palvelua entistä laajemmaksi ja monipuolisemmaksi syksyn aikana. Nyt 3.8. ryhmäliikunnan avautuessa klubeilla, aloitamme myös Onlinessa uuden lukujärjestyksen. Syksyn aikana ryhmäliikunnan saralla tullaan tekemään paljon uudistuksia, että voisimme tarjota jatkossakin teille maan laajimman, laadukkaimman ja monipuolisimman valikoiman ryhmäliikuntaa. Toivomme että näemme teidät kaikki pian uudelleen klubeilla!
Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa. Sieltä kuulet viimeisimmät uutiset ryhmäliikunnastamme.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.