Tiesitkö, että tänään vietetään kansainvälistä joogapäivää? Päivän tarkoituksena on levittää tietoisuutta joogan hyödyistä sekä edistää terveyttä kansainvälisesti.

Nykypäivänä suurin osa ihmisistä on todennäköisesti tietoinen siitä, mistä joogassa suurinpiirtein on kyse. Joogasta onkin olemassa runsaasti erilaisia suuntauksia, mutta sen ytimestä löytyy aina kehon ja mielen yhteistyö sekä hengityksen kuunteleminen. Joogan hyötyihin voidaan lukea sen kyky auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan kiireen keskellä. Samalla jooga avaa kehon kireyksiä ja lisää sen liikkuvuutta.

Joogaa voi harrastaa monella tapaa. Joillekin kyseessä on elämäntapa, kun taas toisille viikoittainen joogatunti on tarpeeksi. Kyseessä on myös harrastus, jonka kuka tahansa voi ottaa omakseen, sillä jooga sopii kaikille iästä ja kunnosta huolimatta. Joogatunnilla ohjaajat huomioivat erilaisten ja eri ikäisten joogajien tarpeet ja antavat vaihtoehtoja asentoihin.

Foreverilta löydät myös runsaasti aloittelijoille sopivia joogatunteja, joihin suosittelemme tutustumaan! Lue lisää joogasta Forever-kuntoklubilla.

Haluatko aloittaa joogan? Kokeile esimerkiksi näitä tunteja!

Espoo: Forever Matinkylä
YIN JOOGA – keskiviikkoisin klo 18.55

Helsinki: Forever Töölö
YIN JOOGA – tiistaisin klo 18.40

Helsinki: Forever Herttoniemi
JOOGA – torstaisin klo 18.10

Vantaa: Forever Hiekkaharju
JOOGA PERUSTEET – tiistaisin klo 18.00

Vantaa: Forever Varisto
YIN JOOGA – tiistaisin klo 19.55

Forever Kerava
YOGA FLOW – keskiviikkoisin klo 18.50

Forever Järvenpää
YOGA FLOW – perjantaisin klo 18.50

Forever Lahti
JOOGAVENYTTELY – tiistaisin klo 19.15

Forever Hämeenlinna
YOGA FLOW – torstaisin klo 18.40

Lappeenranta: Forever Huhtiniemi
HOTJOOGA LEMPEÄ – keskiviikkoisin klo 19.10

 

Oma kuntoklubisi kaikki tunnit löydät tuntikalenterista »

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit