Viikoittaisessa onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


Viikon onnistuja – Kaarina Hyvärinen:

Aloitin Fustra-harjoittelun elokuussa 2014, ja nyt on meneillään kolmas vuosi. Alkuperäinen tavoitteeni oli saada hiukan omaa aikaa, ja sille mielekästä ja innostavaa tekemistä. Kun aloitin, olin vanhan isäni edunvalvontavaltuutettu ja käytännössä jo silloin myös mieheni omaishoitaja.

Vähitellen tavoitteeksi tuli myös oppia tekemään liikkeitä oikein ja paremmin. Olen saanut kuulla, että olen edistynyt ja siltä itsestänikin tuntuu. Olen myös pikkuhiljaa oppinut asioita, jotka alun perin tuntuivat täysin mahdottomilta, kuten esimerkiksi punnertaminen.

Pidän Fustra-harjoittelua mielekkäänä ja innostavana, se on antanut minulle voimaa ja iloa. Lisääntyvän kehonhallinnan ja lihasvoiman lisäksi olen saanut treeneistä myös henkistä elinvoimaa rankkoina aikoina. Isäni kuoli tammikuussa 2015 ja mieheni kesällä 2016. Olen hoitanut molempien poismenon jälkeen viralliset asiat surutyön ohessa. Oma yksilövalmentajani on jaksanut kuunnella ja kannustaa. Pienen juttutuokion jälkeen olen useimmiten treenannut tunnin ihan täysillä. Olen kiitollinen.

Uskon että erityisesti ikääntyvälle Fustrasta on paljon hyötyä. Fustra-huoneessa on aina iloinen ja myönteinen ilmapiiri, “hyvä meininki”, niin kuin koko talossakin.

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit