Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Tämä on entisen asiakkaamme, nykyisen Personal Trainerimme Piia Kaakkurivaaran tarina.  

“Siitä on nyt viisi vuotta, kun ensimmäisen kerran tapasin oman Personal Trainerini. Mieleenpainuva kohtaaminen – kuulemma. Ja onnekas sattuma, sillä minulle suunniteltu Personal Trainer oli estynyt, joten minut otti vastaan Laura, jota ilman en olisi nyt tässä.

Olin kuulemma haastava tapaus

Kun tulin ensimmäiseen Personal Trainer –tapaamiseeni, vasen käteni ei toiminut kunnolla. Ylipainoa oli reilusti ja kuntoni oli niin huono, että jo viiden minuutin pyöräily kuntopyörällä tuotti tuskaa. Olinkin kuulemma haastava tapaus, mutta onneksi kehityskelpoinen.

Päätimme aloittaa yhteistyön Fustralla, sillä minulla oli paljon kipuja ja virheasentoja kropassa, jotka piti saada ensimmäisenä kuntoon. Alku oli hankala, sillä kaikki liikkuminen tuntui siltä, että kuolen. Ja mikä ihmeen euforia? Kyllä sekin tuli, mutta sitä ennen sai tahdonvoiman ja sinnikkyyden avulla tehdä lujasti töitä.

Kuva ennen muutosta

Ja olisinhan mä luovuttanut…

Olisin luovuttanut monen monta kertaa, ellei Laura ei olisi ollut rinnallani tsemppaamassa. Ei mennyt kuitenkaan kovinkaan kauaa, kun huomasin jo, että kipuja ei enää ollut, liikkuminen tuntui kivalta ja pyöräilykin sujui kevyesti.

Liikuntakärpänen oli jo tässä vaiheessa hieman puraissut, mutta meni vielä vuosia, ennen kuin kärpäsestä tuli härkänen ja aloin tosissaan treenaamaan. Tässä vaiheessa Hiekkaharjun Foreverista oli tullut kuin toinen koti.  Sain vielä toisenkin PT:n remmiin, jonka avulla uskalsin aloittaa uudelleen vanhan harrastukseni potkunyrkkeilyn.

Treenejä kertyi tässä vaiheessa viikkoon jo useita ja liikkumattomuus tuntui ihan utopialta. Oli vaikea ajatella, että vielä jokunen vuosi sitten minua oli ollut lähes mahdoton saada sohvan pohjalta ylös harrastamaan minkäänlaista liikuntaa.

Kuva minusta nyt unelma-ammatissani

Halusin todellista muutosta elämääni

Vuosi oli ollut rankka ja halusin siirtää ajatukset tulevaan, joten aloin pohtimaan, voisiko minustakin olla apua jollekin muulle –  kuten omista PT:istäni oli ollut apua minulle.

Näin mainoksen alan koulutuksesta, ja päätin samalta istumalta ilmoittautua. Se oli ehkä yksi parhaita päätöksistäni. Koulutus alkoi viime syksynä ja päivä päivältä tulin varmemmaksi siitä, että liikunta-ala on minun juttuni. Jos pystyisin vaikuttamaan yhdenkin ihmisen elämään samoin, kuin omat PT:ni omaani olisi se koulussa vietettyjen päivien arvoista.

Koulutuksen loppupuolella pääsin kotisalilleni Hiekkaharjuun työharjoitteluun ja sain hieman maistiaista siitä, mitä työ tulisi olemaan – parhaimmillaan ja pahimmillaan. Rankkaa, mutta todella palkitsevaa.

Sain harjoittelustani hyvää palautetta, eikä mennyt kauaakaan, kun olin jo Foreverclubin palkkalistoilla tsemppaamassa kaltaisiani sohvaperunoita liikkumaan – tai no, minun tapauksessani entisiä sohvaperunoita.

Työssä ehdottomasti parasta on se, kun näkee ihmisten onnistuvan ja löytävän liikunnan riemun. Haluaisi kertoa kaikille, että mikä vain on mahdollista, kun on oikeita ihmisiä ympärillä ja vahva tahto tehdä muutoksia. Mottoni onkin, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Rohkeutta, tsemppiä ja liikunnan iloa kaikille!”

NYT ON SINUN VUOROSI ONNISTUA!

Jokainen onnistuminen on ainutlaatuinen, on kyse sitten elämäntapamuutoksesta tai hyvinvoinnin parantamisesta. Meillä Foreverillä asiakkaat onnistuvat  saavuttamaan tavoitteitaan – ihan jokaisena päivänä.

Liity mukaan

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Ajankohtaista

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.