Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

“Harrastin säännöllisesti kuntoliikuntaa, kunnes 15 vuotta sitten kompastuin jalkakäytävän reunaan ja mursin polvilumpion. Siitä seurasi kokojalkakipsi ja kolme kuukautta sohvalla makoilua, minkä jälkeen sain opetella uudestaan taivuttamaan jalkaa ja kävelemään.

Jalka toipui ennalleen, mutta näkökenttiin oli ilmaantunut outo oire. Silmälääkärin ja neurologin diagnoosin mukaan minulla oli niska-hartiaseudun jännitystila, joka oli syntynyt makoilun johdosta. Seuraavaksi sain lähetteen fysioterapeutille. Hän jumppasi kanssani, mutta oireet jäivät silti. Huomasin itsekin, että oireet korreloivat hartiajännityksen kanssa ja alistuin siihen, että vaivasta tuli krooninen. Voimaliikunnan lopetin, koska oireet vain pahenivat siitä.

Pikkuhiljaa lihaskunto heikkeni niin, että päätin vuosi sitten hakeutua personal trainerin asiakkaaksi. Nyt olen vuoden ajan käynyt Fustra-valmentaja Sari Kajalan ohjauksessa. Sari on ystävällisesti ja kärsivällisesti opettanut, miten selkälihaksia vahvistetaan. Vihdoinkin painojen nostot sujuvat täysin ilman oireita!

Nyt teen ilolla voimaharjoittelua ja lihaskunto on huomattavasti parantunut! Tästä todella iso kiitos Sarille ja Fustralle.”

– Kerstin Boström, Töölö

Mitä on Fustra?

Fustraharjoitteilla pyritään pääsemään eroon lihasepätasapainosta. Silloin nähdään huomattava muutos ryhdissä, kivut hälvenevät ja monet ovat myös pudottaneet painoa menetelmän avulla. Nykyajan ihminen istuu monesti liikaa, eikä liiku tarpeeksi. Siksi lihakset ovat yksipuolisen rasituksen vuoksi kireitä ja jäykkiä. Kun aukaistaan kehon omia lukkoja, alkaa keho voimaan paremmin ja monista vaivoista päästään eroon.

Moni on löytänyt Fustrasta apua kroonisiin vaivoihin aina selkäkivuista migreeniin. Fustra todistetusti auttaa selkä- ja niska-hartiaseudun ongelmissa (UKK-insituutin tutkimus).

Fustra on ollut osa monen muunkin onnistumistarinaa Foreverillä. Hienointa on, että Fustra sopii niin monelle! Niin tavoitteellisesti harjoittelijat, painonpudottajat, istumatyöläiset, kuin myös muuten vähän liikkuvat ja kuntoutujat ovat hyötyneet harjoittelusta. Lue kuinka huippu-urheilijat ovat hyötyneet harjoittelusta, kuinka Fustran avulla on päästy eroon migreenistä ja onnistuttu kuntoutumaan.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit