Lue blogimme suosituimmat artikkelit tänä vuonna. Lue uudestaan tai kurkista ensikertaa! Tutustu myös asiakkaidemme upeisiin onnistujatarinoihin.

1. “Onpa fysioterapia muuttunut vuosien aikana.”

Tämän lauseen sanoi yksi asiakkaamme. Lähdin tarkemmin pohtimaan tuon lauseen merkitystä ja sisältöä. Olen erittäin ylpeä asiakkaan sanoista, koska tämä on se mihin henkilökohtaisesti joka päivän toiminnallamme pyrin vaikuttamaan.  Me tulimme fysioterapian markkinoille muuttamaan ihmisten mielikuvaa fysioterapiasta – siitä ettemme ole pelkästään sairaanhoitajia. Olemme halunneet olla edelläkävijöitä viemällä fysioterapiaa lähemmäksi terveydenhoitoa.

Lue tästä: “Onpa fysioterapia muuttunut vuosien aikana.”

2. Milloin ruoan syömisestä tuli synti?

Syömisen kuuluu silti olla kulinaristinen elämys samalla kun ruoasta kuuluu saada keholle välttämättömiä ravintoaineita. Elimistö siis tarvitsee ruoasta ainesosia, joita se itse ei voi tuottaa ja niitä ei saa muualta kuin ruoasta. Terveellisen ruoan ei ole tarkoitus olla pahaa tai mautonta, tuskin aurajuustokastike lauantaisen broilerinfileen päällä tai lusikallinen omenahilloa jokapäiväisen aamupuuron joukossa estää pääsemästä tavallisiin tavoitteisiin käsiksi.

Lue tästä: Milloin ruoan syömisestä tuli synti?

 

3. Miten löytää treenikaveri?

Satuin kuulemaan kanssamatkustajien keskustelun junassa. Nainen sanoi näkevänsä aina kavereitansa jossain liikuntaharrastuksen parissa. Kerran kaveri oli sitten tokaissut, että voidaanko tehdä vaihteeksi jotain muuta kuin liikkua. Itse kamppailen toisenlaisen ongelman kanssa – kaverit tekevät mitä vaan mieluummin kuin lähtevät liikunnallisiin harrastuksiin. Sitten istutaan kahvilla ja syödään pullaa.  

Lue tästä: Miten löytää treenikaveri?

4. Miksi ryhdin jatkuva ylläpitäminen on niin vaikeaa?

Selkäongelmille on monia syitä joista yleisimpiä ovat liiallinen istuminen, epäergonominen istuma-asento ja huono ryhti. Jokainen meistä tietää mitä hyvällä ryhdillä tarkoitetaan mutta silti tuolissa röhnöttäminen niin että selkäranka kiemurtelee kuin käärmeen pissa erämaassa on enemmän sääntö kuin poikkeus. Miksi ryhdin jatkuva ylläpitäminen on niin vaikeaa

Lue tästä: Miksi ryhdin ylläpitäminen on niin vaikeaa?

 

5. Leena Harkimo: Fustra paljasti rajoitteeni

Paitsi selkeä voiman kasvu, toispuolisuuden tasaantuminen ja ryhdin parantuminen, harjoittelu toi myös uutta ajattelua muuhun liikuntaani. Intervallitreenissä esimerkiksi kiinnitän nykyään enemmän huomiota tekemisen laatuun ja oikeaan asentoon kuin toistojen määrään. Vähemmän, mutta laadukkaammin. Fustrassa minua miellyttää erityisesti rauhassa, keskittyneenä tekeminen. Parasta tietysti kaikessa on, että kroppani krempat ovat vähentyneet, juoksuasentoni on parantunut ja niskakin taipuu.

Lue tästä: Fustra paljasti rajoitteeni.

 

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!