Puistojumppaa läpi kesän 

Suositut puistojumppamme alkavat taas. Ethän missaa kesän liikuttavimpia hetkiä!

Puistojumppa on mukava ja erilainen tapa nauttia kesästä liikkuen. Foreverin ammattilaisten vetämät Puisto-Bootcamp -jumpat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tule siis mukaan yksin, yhdessä kaverin tai koko kaveriporukan kanssa – puistoon kyllä mahtuu!

Puisto-Bootcamp -jumpat alkavat kesäkuun alussa, 5.6. alkaen ja jatkuvat viikoittain heinäkuun loppuun 30.7. saakka. Jumppatuokio kestää kerrallaan 60 minuuttia. Tarvitset ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, mukaasi juotavaa ja kehonhuolto-jumppaviikoilla oman jumppamaton tai muun sopivan alustan. Tänä kesänä jumppahetket toteutetaan yhdessä Vitamin Wellin kanssa, joten joka viikko 24 ensimmäistä jumppaan saapunutta saavat maistuvan Vitamin Well -juoman

Foreverin Puisto-Bootcamp-jumpat viedään läpi kokonaisvaltaisena kahdeksan viikon Bootcamp –treeninä, jossa teemat vaihtuvat viikoittain. 8 viikon aikana käydään läpi lihaskuntoa ja aerobista sekä fyysistä kestävyyttä kehittäviä treenejä että palauttavaa kehonhuoltoa. Lue lisää teemoistamme toimipisteluettelon alta.

Jokainen jumppakerta on siis erilainen kokemus ja poikkeaa virkistävästi nykyisistä ryhmäliikuntatunneistamme. Uutta siis luvassa! Ja mikä parasta, puistojumppa sopii kaiken tasoisille liikkujille. Kuulet ennen jokaista harjoitusta liikkeen merkityksestä kehon toimivuuteen – opit uutta ja ymmärrät oman kehosi haasteita ehkä paremmin.

Tervetuloa!

Tästä toimipisteiden ryhmäliikuntakalenteriin.

 

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

Puistojumppaa läpi kesän 

Suositut puistojumppamme alkavat taas. Ethän missaa kesän liikuttavimpia hetkiä!

Puistojumppa on mitä miellyttävin tapa nauttia kesästä, mukavasta seurasta ja kaikin puolin hyvää tekevästä jumpasta. Foreverin ammattilaisten vetämät Puisto-Bootcamp -jumpat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tule siis mukaan yksin, yhdessä kaverin tai koko kaveriporukan kanssa – puistoon kyllä mahtuu!

Puistojumppamme alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat viikoittain heinäkuun loppuun asti. Jumppatuokio kestää kerrallaan 60 minuuttia. Tarvitset mukaasi vain liikuntavaatteet, juotavaa ja kehonhuolto-jumpan kyseessä ollen oman jumppamaton. Tänä kesänä jumppahetket toteutetaan yhdessä Vitamin Wellin kanssa, joten joka viikko 24 ensimmäistä jumppaan saapunutta saavat maistuvan Vitamin Well -juoman.

Vitamin Well vitamiinijuomat ovat moderneja, terveellisiä ja hyvänmakuisia vaihtoehtoja virvoitusjuomille ja mehuille. Juomat sopivat nautittavaksi erityisen hyvin urheilusuoritusten aikana.

Foreverin Puisto-Bootcamp-jumpat viedään läpi kokonaisvaltaisena kahdeksan viikon bootcamp –treeninä, jossa teemat vaihtuvat viikoittain. 8 viikon aikana käydään läpi lihaskuntoa ja aerobista sekä fyysistä kestävyyttä kehittäviä treenejä että palauttavaa kehonhuoltoa. Lue lisää teemoistamme toimipisteluettelon alta.

Jokainen jumppakerta on siis erilainen kokemus ja poikkeaa virkistävästi nykyisistä ryhmäliikuntatunneistamme. Uutta siis luvassa! Ja mikä parasta, puistojumppa sopii kaiken tasoisille liikkujille. Kuulet ennen jokaista harjoitusta liikkeen merkityksestä kehon toimivuuteen – opit uutta ja ymmärrät oman kehosi haasteita ehkä paremmin.

Tervetuloa!

Tästä toimipisteiden ryhmäliikuntakalenteriin.

Foreverin Puisto-Bootcamp-jumppa 5.6.-30.7.2023

Tarkista oman toimipisteesi puistojumppatunnit ja puistojumpan sijainti tästä:

 • Forever Herttoniemi, Helsinki – Torstaisin 17:30-18:30 Tuorinniemen uimaranta
 • Forever Töölö, Helsinki – Keskiviikkoisin 19:00-20:00 Hakasalmen puisto
 • Forever Varisto, Vantaa – Tiistaisin 18:30-19:30 Variston tennishalli, Rystypolku 2
 • Forever Hiekkaharju, Vantaa – Tiistaisin 17:30-18.30 Ammattikoulu Varia, Tennistie 1
 • Forever Matinkylä, Espoo – Tiistaisin 17:30-18:30 Nuottaranta
 • Forever Hämeenlinna – Keskiviikkoisin 18:00-19.00 Hämeenlinnan uimahalli, Kesäkatu.
 • Forever Järvenpää – Tiistaisin 18:00-19:00 Uimahallin nurmialue
 • Forever Kerava – Maanantaisin 17:30-18:30 Heikkilän kotiseutumuseo, Museopolku
 • Forever Lappeenranta – Tiistaisin 18:00-19:00 Myllysaaren uimaranta
 • Forever Lite Lahti – Tiistaisin 18:30-19:30 Pikku-Veskun puisto
 • Forever Lite Tampere – Tiistaisin klo 17.45-18.30 Kiiskisaarenpuisto Ranta Tampellan katu
 • Forever Turku Leaf Areena  – Torstaisin 18:00-19:00 Leaf Areenan etupuisto

Ohjelma viikoilla 23 ja 27 – Jalat: Fokuksessa alakroppa

Alakroppaan keskittyvä tunti sisältää kehonpainoharjoittelua sekä lihaskuntoa kehittäviä harjoitteita. Tunnin tavoitteena on kehittää alakropan liikkuvuutta ja voimaa. Perinteisten treeniliikkeiden lisäksi pääset haastamaan tasapainoasi sekä nopeuttasi.

Vahvat jalat kantavat pitkälle! Jalkojen hyvä kunto tukee yleisterveyttä sekä elämän aktiivisuutta. Jalkatreeni, vaikka keskittyykin jalkoihin, rasittaa kehoa monipuolisesti ja parantaa suorituskykyä monessa lajissa. Monipuolisella jalkojen treenaamisella saat räjähtävyyttä, nopeutta ja kestävyyttä. Tukea ja apua treenaamiseen saat personal trainereiltamme.

Ohjelma viikoilla 24 ja 28 – Core: Tehokas keskivartalotreeni

Core-tunnilla kehitetään keskivartaloa monipuolisesti erilaisin kehonpainoliikkein. Tehokkaan core-treenin lisäksi tunnilla haastetaan tasapainoa ja liikkuvuutta.
Keskivartalo on kuin ihmisen oma korsetti; se tukee ryhtiä ja pitää keskivartalon napakasti kasassa. Keskivartalon monipuolinen harjoittaminen vahvistaa lihaksia ja kehittää sen lisäksi myös tasapainoa ja koordinaatiota. Laita core kuntoon!
Valmentajamme auttavat sinua tavoitteissasi. Tutustu valmennuksiin.

Ohjelma viikoilla 25 ja 29 – Cardio: Syke ylös!

Cardio-tunnilla kohotetaan aerobista kuntoa ja nostetaan sykettä intervalliharjoituksilla. Tunnilla yhdistetään voimaharjoittelu ja kestävyysharjoittelu maksimoiden jumpan tehokkuus.

Cardio on tehokas treeni, joka nostaa sykettä ja kehittää samalla hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.  Cardion avulla kehität  kehosi räjähtävyyttä, nopeutta ja kestävyyttä. Voit jatkaa kestävyysharjoittelua myös klubeillamme toiminnallisen SkillX  ja ryhmäliikunnan avulla.

Ohjelma viikoilla 26 ja 30 – Kehonhuolto: Lisää liikkuvuutta!

Kehonhuoltotunneilla hoidetaan kehoa kokonaisvaltaisesti erilaisilla tekniikoilla. Tunnit auttavat avaamaan kehon kireyksiä ja palautumaan rasituksista. Kehonhuoltotunnit ovat fyysisesti kevyempiä ja rauhallisempia kuin edellä mainitut tunnit. Tunnit sisältävät suosikkilajeja, kuten jooga ja pilates.

Kehonhuolto on tehokas tapa palautua liikunnan ja arjen aiheuttamasta rasituksesta. Liikkeet paitsi huoltavat, myös vahvistavat ja tukevat kehon toimintaa monipuolisesti ja ehkäisevät myös rasitusvammoja. Voit huoltaa kehoasi vaikka joka päivä eri tavoin – venyttelemällä, joogalla, fasciaharjoittelulla, lihasrullauksella tai vaikkapa  hieronnalla. Forever Fysio auttaa sinua tarvittaessa palautumaan. Lue lisää Forever Fysion palveluista tästä.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
minna.pulkkinen@foreverclub.fi
minna.pulkkinen@foreverclub.fi

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.