Puistojumppaa läpi kesän 

Suositut ilmaiset puistojumppamme jatkuvat taas! Ethän missaa kesän liikuttavimpia hetkiä!

Puistojumppa on mitä miellyttävin tapa nauttia kesästä, mukavasta seurasta ja kaikin puolin hyvää tekevästä jumpasta. Foreverin ammattilaisten vetämät Puisto-Bootcamp -jumpat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tule siis mukaan yksin, yhdessä kaverin tai koko kaveriporukan kanssa – puistoon kyllä mahtuu!

Puistojumppamme alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat viikoittain heinäkuun loppuun asti. Jumppatuokio kestää kerrallaan 60 minuuttia.

Tarvitset mukaasi vain liikuntavaatteet, juotavaa ja kehonhuolto-jumpan kyseessä ollen oman jumppamaton.

Tänä kesänä jumppahetket toteutetaan yhdessä Vitamin Wellin kanssa, joten viikottain 24 ensimmäistä jumppaan saapunutta saa mukaansa maistuvan Vitamin Well -juoman.

 

Vitamin Well vitamiinijuomat ovat moderneja, terveellisiä ja hyvänmakuisia vaihtoehtoja virvoitusjuomille ja mehuille. Juomat sopivat nautittavaksi erityisen hyvin urheilusuoritusten aikana.

Foreverin Puisto-Bootcamp-jumpat viedään läpi kokonaisvaltaisena kahdeksan viikon bootcamp –treeninä, jossa teemat vaihtuvat viikoittain. 8 viikon aikana käydään läpi lihaskuntoa ja aerobista sekä fyysistä kestävyyttä kehittäviä treenejä että palauttavaa kehonhuoltoa. Lue lisää teemoistamme toimipisteluettelon alta.

Jokainen jumppakerta on siis erilainen kokemus ja poikkeaa virkistävästi myös muista ryhmäliikuntatunneistamme. Uutta siis luvassa!

Ja mikä parasta, puistojumppa sopii kaiken tasoisille liikkujille. Kuulet ennen jokaista harjoitusta liikkeen merkityksestä kehon toimivuuteen – opit uutta ja ymmärrät oman kehosi haasteita entistä paremmin.

Tervetuloa!

Toimipisteiden ryhmäliikuntakalenteri.

Foreverin Puisto-Bootcamp-jumppa 3.6.-28.7.2024

Tarkista oman toimipisteesi puistojumppatunnit ja puistojumpan sijainti tästä:

 • Forever Herttoniemi, Helsinki
 • Forever Töölö, Helsinki
 • Forever Varisto, Vantaa
 • Forever Hiekkaharju, Vantaa
 • Forever Matinkylä, Espoo
 • Forever Hämeenlinna
 • Forever Järvenpää
 • Forever Lite Kerava
 • Forever Lappeenranta
 • Forever Lite Lahti
 • Forever Lite Tampere
 • Forever Turku Leaf Areena  –

 

Ohjelma viikoilla 23. ja 27. – VOIMA

Tehokas koko vartalon toiminnallinen voimatreeni sopii kaikentasoisille kuntoilijoille! Ja mikä parasta, toimit itse aktiivisena kuntoiluvälineenä – et siis tarvitse mukaan muita välineitä.

Voimatreeniin tavoitteena on tehdä omasta kehosta vahvempi ja liikkuvampi. Tunti alkaa lämmittelyllä, joka on jo itsessään kehonpainoharjoittelua – kyykkykävelyä ja rangan rullausta, jonka jälkeen siirrytään varsinaiseen treeniosioon. Perinteisten treeniliikkeiden lisäksi pääset halutessasi haastamaan kehoasi tasapainoa kehittävillä harjoituksilla. Treenin loppuosa keskittyy liikkuvuuden harjoittamiseen. Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla saaden aikaan parempia tuloksia.

Varoitus! Voimaharjoittelu vie helposti mennessään, mutta ei hätää, se tekee hyvää!  Tutustu Foreverin monipuoliseen valikoimaan ohjattuja lihaskuntotunteja, löydät takuuvarmasti itsellesi sopivan huolehtia lihaskunnostasi ympäri vuoden.

Ohjelma viikoilla 24. ja 28. – SYKE

Tehokas sykettä nostattava ja koko vartaloa liikuttava aerobinen treeni sopii sekin kaikentasoisille kuntoilijoille. Ja kuten voimatreeneissä, myös tällä tunnilla toimit itse aktiivisena kuntoiluvälineenä. Tunnilla ei siis käytetä muita välineitä.

Syke-treeni on napakka paketti, jossa koko keho laitetaan oikeisiin töihin! Intensiivinen intervallitreeni yhdistää aerobiset liikkeet kehonpainoliikkeiden kanssa sykettä nostavaksi komboksi. Sykettä nostavien osioiden välissä voidaan harjoittaa myös kehonhallintaa ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Jokaisen treenin loppuosassa keskitytään liikkuvuuden harjoittamiseen. Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla saaden aikaan parempia tuloksia.

Vinkki! Aerobinen kunto kohenee ja kalorit palavat myös Foreverin liikkeiltään yksinkertaisilla, mutta sitäkin intensiivisemmillä SYKE-tunneilla. Tule mukaan!

 

Ohjelma viikoilla 25. ja 29. – LIIKKUVUUS

Tehokas koko vartalon aktiivinen kehonhuoltotreeni sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Et tarvitse mukaan kuntoiluvälineitä.

Liikkuvuustreenin tavoitteena on nimensä mukaisesti tehdä kehosta liikkuvampi. Kehoa hoidetaan aktiivisen liikkuvuuden harjoitteilla. Tunti sisältää vaikutteita muun muassa joogasta ja FasciaMethod -tunneilta.

Kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi tukee kaikkea muuta harjoitteluasi avaamalla kehon kireyksiä. Tunti on loistava tapa palauttaa keho harjoituksen jälkeisestä rasituksesta, ja se on mainio harjoitus myös sellaisenaan. Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla saaden aikaan parempia tuloksia.

Kiinnostuitko? Lue lisää kehonhuoltotunneistamme.

 

Ohjelma viikoilla 26. ja 30. – RAUHA

Palaudu kiireestä ja stressistä, nauti raikkaasta ulkoilmasta ja kuuntele, mitä kehosi viestii sinulle juuri nyt.

Rauha-tunti tajoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä ja keskittyä hetkeksi vain itseesi. Tunnin aikana pääset syventymmään hengitysharjoituksiin ja meditaatioon, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja löytämään sisäisen rauhan.

Aloitusosuudessa keskitymme rentoutumaan ja valmistautumaan mielenkiintoiseen matkaan itseemme. Hengitysharjoitusten avulla opettelemme hallitsemaan stressiä ja tuomme rauhallisuutta arkeen.

Muista, että voit huoltaa kehoasi joka päivä eri tavoin – venyttelemällä, joogalla, fasciaharjoittelulla, lihasrullauksella tai vaikkapa  hieronnalla. Forever Fysio auttaa sinua tarvittaessa myös palautumisessa.

 

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!