Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Kolmas kerta toden sanoi

Nuorempana en juuri perustanut liikunnasta ja se asenne sai alkunsa valitettavasti koulusta. Liikunta oli pakkopullaa, joka hoidettiin pois eikä sitä oltu tarkoitettu nautittavaksi.

Sohvalla pötköttely sai painoni nousemaan ja iän karttuessa mukaan tuli myös kroonisia sairauksia. Alle nelikymppisenä tunsin itseni 90-vuotiaaksi, jonka liikkuvuus oli nolla ja liikkuminen koiran ulkoilutusta lukuun ottamatta suunnilleen sama.

Tiesin sisimmässäni, että asialle oli tehtävä jotain. Liityin parisen kertaa Foreverin jäseneksi, mutta homma kaatui aina ties mihin. Kolmannella kerralla otin itseäni niskasta kiinni ja päätin onnistua. Halusin eroon ylimääräisestä painosta ja jäykkyydestä. Halusin myös, että liikunnasta tulisi pysyvä ja iloa tuottava osa elämääni.

Niinpä marssin taas Foreverin tiskille ja uusin jäsenyyteni. Kuntoilinkin puolitoista vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta ilman suuntaa. Innostus oli jälleen vaarallisen lähellä lopahtamista.

Keväällä 2019 työpaikallamme järjestetyn kehonkoostumusmittauksen jälkeen rohkaistuin kysymään Foreverilta, millaista tukea saisin Personal Trainerilta. Ja siitä se sitten alkoi.

Foreverin Premio-paketin kautta sain tuekseni myös fysioterapeutin. Kommellukset vantteran koirani kanssa ovat johtaneet kahteen jalkaleikkaukseen, ja se vaikuttaisi varmasti siihen, mitä kaikkea pystyisin tekemään ja miten ne kannattaisi tehdä.

PT:n kanssa testailimme, mikä treenimuoto sopisi minulle parhaiten. Päädyimme kuntosalityyppiseen harjoitteluun, jossa kokeilimme laitteita ja vapaita painoja ja taas löysin oman juttuni, vapaat painot. Trainerini ehdotti myös Forecrossia, mutta olin liian innoissani kaikesta siihenastisesta mennäkseni vielä eteenpäin.

Kestävä muutos

Nyt salikorttini täyttää viisi vuotta. Käyn kolmesta neljään kertaan viikossa Foreverillä treenaamassa joko itsenäisesti tai PT:n ohjauksessa, ja voin sanoa liikunnan kuuluvan vahvasti elämääni. Ja mikä parasta, se on hauskaa!

Liikkuvuus, voima ja kestävyys ovat lisääntyneet huomattavasti. Kookkaan koirani ulkoilutus on tällä hetkellä vahvemmissa käsissä, mikä vähentää haavereiden mahdollisuuksia merkittävästi. Pystyn ja jaksan enemmän, ja paino putoaa siinä sivussa.

Onkin tuntunut hyvältä siirtää painon pudotustavoite sivuun ja ottaa tuntemukset siltä saralta vastaan bonuksena. Uskon sen reitin olevan kestävämpi matkalla pysyvään painonhallintaan.

Matkani on vielä kesken, mutta haluan jo nyt kiittää sydämestäni Foreverin ammattilaisia ja asiantuntijoita, Piiaa, Hanttaa ja Villeä, jotka ovat tarkastelleet asioitani monelta kantilta. Suosittelenkin fysioterapeutin ja PT:n yhdistelmää kaikille, joilla on taustalla tapaturmia tai muita ylimääräisiä haasteita.

Ilman PT:ni en olisi rohjennut tehdä niin paljon tai suuresti. En olisi lähtenyt ylittämään itseäni, saati astunut mukavuusalueeni ulkopuolelle. Vuosi sitten rohkaistuin jopa menemään sille Forecross-peruskurssille ja nyt haaveilen jo köysikiipeilystä – ajatus, jolle olisin nauranut viisi vuotta sitten.

Valmentajani tsemppasi minua eteenpäin silloin, kun ei huvittanut, mutta opetti myös olemaan armollisempi – asiat eivät välttämättä etene niin nopeasti, kuin haluaisin, mutta se ei ole enää syy lopettaa.  Matka jatkuu!

NYT ON SINUN VUOROSI ONNISTUA!

Jokainen onnistuminen on ainutlaatuinen, on kyse sitten elämäntapamuutoksesta tai hyvinvoinnin parantamisesta. Meillä Foreverillä asiakkaat onnistuvat  saavuttamaan tavoitteitaan – ihan jokaisena päivänä.

Liity mukaan

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!