Kyllä, se on aika taputella taas kesä menneeksi, mutta ei hätää; iloinen ja vauhdikas meno jatkuu Foreverin kuntoklubeilla koko syksyn ja talven ja pitää sinut lämpimänä aina kevääseen saakka. 

Forever toivottaakin syyskauden tervetulleeksi juhlistamalla sitä kokonaisen viikon 5.9.-11.9. Tule mukaan ja tuo kaverisikin tullessasi! 

Avajaisviikon ajan kaikilla premium-kuntoklubeillamme on avoimet ovet. Voit käydä veloituksetta tutustumassa kuntosaleihimme ja ottaa osaa myös ryhmäliikuntatunneillemme. Voit varata niihin paikan klubin asiakaspalvelun kautta.  

Eikä siinä vielä kaikki! Tarjolla on mahtavia uusia lajeja ja tuttujen lajien uusia ohjelmia sekä huikeita arvontoja ja tarjouksia. Tule mukaan ja liity onnistujiin! 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!