Maanantain 8.3. naistenpäivän Online keskittyy kokoNAISvaltaiseen hyvään oloon

 – tapahtuma on avoin kaikille asiakkaille

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi olemme tuottaneet 8.3. maanantai-illan ohjelman naiseuden ja hyvinvoinnin ympärille. Iltaa alustaa luento lantionpohjan lihaksiston harjoittelun merkityksestä. Jatkamme tekemällä core- ja lantionpohjan lihaksiston harjoituksen, jota täydennämme Shindo-venytyksillä. Illan päätteeksi rauhoitumme vielä itseen kohdistuvaan myötätuntoiseen meditaatioon. Tilaisuus on avoin kaikille jäsenillemme.

 Liity mukaan rekisteröitymällä Onlineen! 

 Ohjelma 

17:00 – 17:45  Luento lantionpohjan lihaksistosta 

Lantionpohjan lihaksilla on merkittävä rooli kehonhallinnassa ja ryhdissä, sillä ne tukevattiiviisti syviä keskivartalon lihaksia. Saat luennolta konkreettisia ohjeita lantionpohjan oikeaoppiseen ja tasapainottavaan harjoitteluun sekä vinkkejä harjoitusten yhdistämisestä muuhun treeniohjelmaasi.  

17:50 – 18:35   Core– ja lantionpohjan lihaksisto -treeni 

Core– ja lantionpohjan lihaksistoon kohdistuva 45 minuutin treeni on tuntuva kattaus syvien lihasten toiminnallisuuteen yhdistettynä harjoitusta tukevaan hengitystekniikkaan. Ota haltuusi uudet ideat!  

18:45 – 19:45   Shindo -venytykset 

Hitaat Shindo-venytykset valmistelevat kehon ja mielen vastaanottavaiseksi syvärentoutumiselle kuuden liikkeen turvin. Varaa oma hiljainen hetki ja tila, pukeudu lämpimästi, sytytä kynttilä hämärtyvään iltaan ja antaudu kanssamme nauttimaan. 

19:45-20:15 Meditaatio (Teemana itsemyötätunto)

Syvennämme treenin ja venytysten rentouttavaa yhteisvaikutusta vielä itseen kohdistuvalla myötätuntoharjoituksella meditaation keinoin.  

Naistenpäivän ohjelman päättyessä olet sekä rentoutunut että latautunut uudistavalla energialla. 

 

 

Onko sinulla Foreer Online vielä kokematta?  Ota nyt Online maksutta käyttöösi!

Jos sinulla on voimassa oleva jäsenyys, saat Forever Online -palvelun maksutta käyttöösi 31.3.2021 asti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Forever Online –sisällön kuvaus 

Forever Online on ohjatun liikunnan verkkopalvelu ja hyvinvoinnin tietopankki, jossa pääsee liikkumaan ammattilaisten ohjauksessa kotoa käsin. 

Palvelun kattavasta tuntivalikoimasta löytyy muun muassa lihaskunto- ja tanssitunteja. Myös kehonhuoltoon on panostettu, ja Forever Online tarjoaakin jooga-, pilates ja venyttelytunteja. Livetuntien lisäksi käytössä on valikoima tallenteita, eli palvelua voi käyttää joustavasti omien aikataulujen mukaan.  

Forever Online -palveluun sisältyy live-tuntien lisäksi hyvinvointiportaali. Hyvinvointiportaalista löytyy monipuolisesti materiaalia esimerkiksi hyvinvointia tukevasta ravinnosta ja palautumisesta. Se sisältää myös eritasoisia harjoitusohjelmia hyödynnettäväksi kotiharjoittelussa. Lisäksi palvelu tarjoaa apua ja ideoita taukoliikuntaan. 

 

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit