Kolmen kuukauden veloituksettomien treenien ensimmäinen arvonta on suoritettu. Onnetar suosi Liisa K:ta, joka voitti itselleen ilmaiset treenit Kolmisopin toimipisteessä. 

Vielä ehdit itsekin mukaan arvontaan! Täytä arvontalomake ja voit voittaa itsellesi kolmen kuukauden treenit valitsemassasi Forever Pihlajalinnan toimipisteessä. Treenit sisältävät niin kuntosalin käytön kuin ryhmäliikunnankin, mikäli ryhmäliikuntaa on tarjolla valitsemassasi toimipisteessä. 

Arvonta suoritetaan kuukausittain. Kilpailuun osallistumisen ikäraja on 15 vuotta. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja voitosta ilmoitetaan sekä kotisivuillamme että sosiaalisen median kanavissamme.

Onnea Liisalle ja onnea tuleviin arvontoihin!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!