Järjestimme kaikkien vuonna 2023 Foreverin jäseneksi liittyneiden kesken arvonnan, jonka palkintona oli ilmaiset treenit vuodelle 2024.

Arvonta on nyt suoritettu. Vuoden ilmaiset treenit voitti Marjo Hämäläinen.

Palkinto luovutettiin voittajalle tammikuun puolessa välissä Turun toimipisteessämme.

Voittouutinen tuli Marjolle täytenä, mutta äärimmäisen iloisena yllätyksenä.

– Hieman epäuskoinnen olin, kun Forever otti yhteyttä. Mutta epäusko vaihtui nopeasti iloksi. Olin todella vaikuttunut siitä, että Forever ylipäätään järjestää tällaisen arvonnan. Vuoden treenit palkintona on ihan valtavan hieno ja iso juttu, hehkuttaa Marjo.

Viime vuoden puolella Foreverin jäseneksi liittynyt Marjo on ehtinyt jo tutustua Foreverin tarjontaan ja on sanojensa mukaan viihtynyt mainiosti.

– Täällä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja mukavat, reippaat ja hyvät ryhmäliikuntaohjaajat. Erityisen iloinen olen saunatilosta – ne ovat oikein viihtyisät.

Suunnitelmistaan Marjo kertoo sen verran, että tavoitteena on ylläpitää hyvää yleiskuntoa.

– Mitä enemmän jaksaa käydä treenamamasssa, sitä paremmin jaksaa arjessa –  niin se vain on. Hyvä kunto auttaa todella monessa asiassa. Ja vaikkei illalla huvittaisikaan lähteä jumppaamaan, kannattaa se silti.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.