Forever Pihlajalinna aloitti keväällä 2022 uuden hyvinvoinnin ja elintapavalmentajien koulutuksen, johon osallistuvat palkattiin suoraan asiakasvalmennustyöhön Foreverin liikuntakeskuksiin ympäri Suomea. Seuraava Elintapavalmennukseen erikoistava Personal Trainer -koulutus käynnistyy 28.1.2023. Etsimme uuteen ryhmään vähintään 7 uutta valmentajaa.

Tarjoamme auktorisoidun PT-koulutuksen ja työpaikan moniammatillisessa tiimissämme.

Etsimämme uudet hyvinvointi- ja elintapavalmentajat ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, liikunnan alasta sekä henkilökohtaisesta asiakastyöstä. He ovat innostavia kumppaneita, jotka tahtovat auttaa myös aiemmin liikkumattomia ihmisiä liikkeelle. Me kerromme, miten tässä onnistutaan. Urheilu-, kilpaurheilu-, opetus-, myynti- tai valmennustaustasta sekä kielitaidosta on etua työssä.

Koulutukseen sisältyvät harjoitusasiakkuudet toteutetaan hyödyntäen Foreverin toimipisteitä, jolloin valitut osallistujat pääsevät myös sisäistämään jo asteittain konsernin toimintamalleja. Nämä tehdään erillisissä lähi- ja etäopetusjaksoissa. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus myös jatkossa kouluttautua työn ohessa erilaisiin erityisosaamisalueisiin.

Otamme hakemuksia vastaan 15.1.2023 saakka, mutta toimipistekohtaiset paikat täytetään sopivien hakijoiden myötä.

Lue lisää ja hae nyt!

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!