Synttäriarvonta suoritettu –Onnea Sari! 

Kiitos kaikille Foreverin syntymäpäiväviikolla arvontaan osallistuneille. Arvonta on nyt suoritettu. Technogym Bench arvonnan voitti Fustra-asiakas Sari Myllykangas Keravalta. Palkinto luovutettiin onnelliselle voittajalle perjantaina 18.11. Foreverin Järvenpään toimipisteesssä. Arvontaan osallistui huikeat 4000 ihmistä.

–Aivan mahtavaa! En ole juurikaan voitellut arvonnoissa, joten olin hämmästynyt saadessani voittoviestin, avaa Sari tunnelmiaan.

Kysyttäessä tuleeko penkki omaan käyttöön vai sujahtaako se kenties pukinkonttiin Sari kertoo asettavansa sen olohuoneeseen sohvapöydän paikalle. 

–Ehdottomasti omaan käyttöön! Onhan se aika tyylikäskin, toteaa Sari. 

Technogymin markkinointivastaava Ida Saalsto opastaa, että kompaktilla ja pieneen tilaan menevällä Technogym Benchillä saa tehtyä yli kaksisataa erilaista harjoitusta treenaajan tason ja tavoitteiden mukaan. Penkki kätkee sisäänsä kantikkaat käsipainot, vastusnauhat sekä painokahvat. Ja kun treenikaveriksi ottaa vielä Technogym App-treenisovelluksen, voi treenipenkin ja välineiden kanssa tehdä myös ohjattuja harjoituksia. 

–Sopii juurikin hyvin sinne olohuoneeseen, sen verran kaunis se on, Ida komppaa.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!