1. Monipuolisuus

Kahvakuulatreenin parhaimpia puolia on sen monipuolisuus. Kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti, ja kuulalla tehdään liikkeitä, jotka vaikuttavat samanaikaisesti usemapaan lihakseen. Yhdellä harjoituskerralla harjoitat lihaskuntoa, kestävyyttä, tasapainoa sekä liikkuvuutta!

2. Kahvakuula sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille

Kahvakuula ei ole tarkoitettu vain nuorille tai hyväkuntoisille. Se on monipuolinen väline kaikille kuntoilusta kiinnostuneille! Kahvakuulan painoksi voi aluksi valita kevyemmän, jolloin liikkeiden oikea suoritustekniikka on helppo oppia. Liikeitä voidaan myös muunnella oman kunnon ja taustan mukaan joko helpommiksi tai vaikeammiksi.

3. Vahva keskivartalo

Keskivartalo on erittäin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisen liikkeiden hallinnassa. Kahvakuulatreeni tekee keskivartalostasi vahvan ja tukee sitä kautta hyvää ryhtiä. Hyvä ryhti on puolestaan tärkeä muun muassa niska- ja hartiakipujen ehkäisyssä.

4. Helppous

Tarvitset hyvään treeniin vain yhden välineen! Yhdellä kahvakuulalla toteutat koko jumpan ja voit tehdä harjoituksen missä tahansa: kotona, ulkona tai salilla.

5. Vaihtelu virkistää

Jos tavallinen kuntosaliharjoittelu tökkii tai tuntuu tylsältä, kokeile välillä kahvakuulaa! Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta vaativat kuitenkin keskittymistä, joten aivosikin saavat uutta purtavaa. Liikunnasta tulee hauskempaa, kun otat kahvakuulatreenin mukaan treeniohjelmaasi.

Vinkki: Pääset kahvakuulaharjoittelussa helposti alkuun osallistumassa esimerkiksi kahvakuulatunnille. Ohjaajan avulla opit oikean ja turvallisen tekniikan, jonka jälkeen voit jatkaa itsenäistä harrastamista, kun se itsellesi parhaiten sopii. Katso oman kuntoklubisi tuntikalenterista, milloin kahvakuulatunteja on tarjolla »

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit