FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.  FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

FasciaMethod-tunti kehittää hyvää liikehallintaa. Liikehallinta on tärkeää erityisesti suurilla liikeradoilla, joissa vipuvarret ovat pitkät. Vahva syvä tuki on nivelten, erityisesti selkärangan välilevyjen kuormittumisen kannalta tärkeää. Sen vuoksi harjoittelussa pidennämme lihastoimintaketjuja kohotuksen ja kannatuksen sekä aktiivisen lihastyön avulla. 

Mistä FasciaMethod sai alkunsa?

FasciaMethod sai alkunsa, kun  sen kehittäneet fysioterapeutit Anne Puranen ja Viivi Kettukangas alkoivat tehdä fysioterapia-asiakkailleen faskiamanipulaatiohoitoja, eli sidekudosten käsittelyä, ja huomasivat, että faskiaa nesteyttävää harjoittelumuotoa asiakkaan omatoimiseen kuntouttamiseen ei ollut tarjolla. Faskian nesteytyminen edellyttää dynaamisia, laaja-alaisia venytyksiä sekä myös syvähengitystä.  Nämä kaikki myofaskiaalisen harjoittelun periaatteet on nyt otettu huomioon tässä suomalaisessa liikuntakonseptissa, FasciaMethodissa.

Kenelle FasciaMethod sopii?

FasciaMethod sopii kaikille, jotka haluavat vähentää kipua, särkyä ja jäykkyyttä kehossa sekä myös heille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä omassa liikuntalajissaan.

Mitä hyötyä säännöllisestä FasciaMethod-tunneilla käymisestä on?

FasciaMethod on loistava oheisharjoittelumuoto mihin tahansa muuhun lajiin! Olemme kuulleet esim. että penkin ja kyykyn tulokset ovat parantuneet, plantaarifaskiitti parantunut ja kimmoisuus hypyissä parantunut. FasciaMethod sopii myös monelle, joka kokee perinteisen venyttelyn kivuliaaksi tai epämukavaksi. Kaikkien fyysisten vaikutusten lisäksi FasciaMethodin rauhallinen liike ja syvähengitys vähentävät stressin haittavaikutuksia kehossa. Sopii siis erinomaisesti työpäivän päätteeksi ja palauttamaan stressaavista elämäntilanteista.

 

FasciaMethod nyt Forever-kuntoklubeilla 3.9. alkaen!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit
image description

Kokeile FasciaMethodia

  Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

  Nimi
  Etunimi:
  Sukunimi:

  Puhelin

  Sähköposti

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.