Johanna Rouvali, Forever Varisto:

Kärsin kovista niska- ja hartiakivuista koko talven. Olin sairaslomilla ja söin monta viikkoa relaksantteja. Kaksi pientä lasta kotona ja epäsäännöllinen vuorotyö väsyttivät ja oma kuntoilu oli jäänyt todella satunnaiseksi jo useamman vuoden ajaksi.

Päätin että lääkkeiden syöminen saa riittää ja tutustuin Fustra-yksilövalmennukseen. Yksilövalmentajan kanssa treenasimme kevätpuolella yhteensä 20 tuntia ja koska tulokset olivat niin hyviä (en tarvinnut särkylääkkeitä enkä relaksantteja kertaakaan, kivut jäivät pois) innostuin jatkamaan kesäloman jälkeenkin Fustralla. Syksyn 30 treenituntia sujuivat jo niin hyvin, että marraskuun lopussa olin jäänyt koukkuun Fustraan.

Nyt jatkan omalla harjoittelulla pari kuukautta, mutta kevään Fustra-paketti on jo varattu. Säännöllinen ja oikeanlainen harjoittelu ovat saaneet ryhdin oikenemaan, sentit karisemaan, kivut häviämään, mielen korkealle ja mikä parasta; kiireisten ruuhkavuosien aikanakin raivaan nykyisin kalenteriini aikaa liikunnalle, tingin sitten vaikka imuroinnista tai jätän muutaman tv-ohjelman katsomatta. Lapsetkin tykkäävät kun äidillä on kiireistä huolimatta nykyisin enemmän virtaa ja mieskin on tykännyt rouvan liikkumisesta ja kannustaa siihen mielellään!

Kokeile nyt Fustraa yksilövalmentajan kanssa vain 35 eurolla! »

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit