Johanna Valtonen, Forever Hämeenlinna:

Fustra ja Forever Hämeenlinnan Fustra-valmentaja Janne Suomela ovat auttaneet minua suuresti tässä elämässä viimeisen vuoden aikana. Minulla oli pari vuotta sitten veritulppa solislaskimossa ja useita kuukausia myöhemmin todettiin TOS-oireyhtymä eli olkapään pinnetila. Vuoden sairaalakierteen ja leikkauksen jälkeen löysin tieni Fustran pariin. Kuntoni oli sairastamisen jälkeen heikko ja ryhti huono.

Fustran ja valmentajan avulla olen saanut olkapääni kuntoon ja ryhdin paremmaksi sekä pystyin lopettamaan runsaan kipulääkekierteen. Fustran avulla vältin uuden olkapääleikkauksen ja kirurgille veinkin Fustran ilosanomaa. Lihaskunto ja fyysinen kunto on parantunut, painoa pudonnut yli 20 kg! Lisäksi itsetuntoni on parantunut, puhumattakaan ilosta joka on jälleen palannut elämääni kuntoutumiseni myötä. Saan paremmin nukuttua ja olen Fustran avulla päässyt takaisin työelämään fyysiselle hoitoalalle, jota pidin aikaisemmin melkein mahdottomana.

Nykyään kiinnitän paljon aikaista enemmän huomiota hyvään ryhtiin, opitut asiat ovat jääneet muistiin. Kaiken kaikkiaan olen erityisen kiitollinen Fustralle ja erittäin ammattitaitoiselle sekä motivoivalle Fustra-valmentaja Janne Suomelalle kaikesta saamastani avusta ja kannustuksesta. Koen, että olen saanut elämäni takaisin!

Kokeile nyt Fustraa yksilövalmentajan kanssa vain 35 eurolla! »

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit