“Treenaaminen tuntui kerrankin helpolta”

Olen aina harrastanut pienestä pitäen liikuntaa, mutta en ole ikinä löytänyt sitä niin sanottua omaa lajiani. Kokeiltu on tanssia, uintia, telinevoimistelua ja taitoluistelua, mutta urheiluni on aina tökännyt, koska mielenkiintoni ei ole pysynyt yllä. Forever-kuntoklubilta olen vihdoinkin löytänyt oman lajini, spinningin. Se on ylläpitänyt hyvinvointia ja jaksamistani niin arjessa kuin töissä.

Aluksi ajatus sisäpyöräilystä jännitti, koska laji näyttää niin nopeatempoiselta. Mutta kun menin ensimmäisiin treeneihin ja sain opastuksen ohjaajalta pyörän käyttämiseen, pääsin heti jyvälle, että mistä on kyse. Treenaaminen tuntui kerrankin helpolta.

Treeniä oman fiiliksen mukaan

Lajin monipuolisuus on ylläpitänyt mielenkiintoni. Treeneissä voi treenata kovaa ja välillä, kun ei jaksa niin sanotusti täysiä vetää, niin tulen ihan vain kuuntelemaan musiikkia treeneihin ja samalla polkemaan matalalla vastuksella, niin sanotusti fiilistelemään. Tämä on varmaan se syy, miksi jaksan käydä spinningissä – treenin voi tehdä sen tasoiseksi, mikä on oma fiilis sillä hetkellä. Tykkään siitä, ettei ryhmäliikunnassa ole painetta vetää yhtä kovaan kuin muutkin, koska ohjaaja muistuttaa jatkuvasti, että tehkää oman fiiliksen mukaan.

Jo aamusta salille

Olen aina ollut huono aamuherääjä, mutta kiitos Foreverin aamuspinningin (kello 6.30) olen löytänyt itsestäni uuden puolen. Jaksan nykyään herätä aikaisin. Aamuni alkavat heti urheilulla, ja treenien tuoma hyvä olo kantaa läpi päivän. On ollut hienoa löytää itselle laji, johon kiinnostus ei ole lopahtanut. Olen tämän vuoksi kääntynyt niin sanotusta yökukkujasta aamuvirkuksi, joka taas on vaikuttanut arkielämääni suurena energiapiikkinä.

-Jenni Myllynen, Forever Järvenpää

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit
image description

Kokeile kolme päivää

  Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

  Nimi
  Etunimi:
  Sukunimi:

  Puhelin

  Sähköposti

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.