Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Foreverin nimi teki vaikutuksen

Liikunta on kuulunut aina elämääni. Olen lenkkeillyt ja harrastanut monenmoisia tansseja. Työpaikkani tarjosi myös erilaisia kuntojumppia, joissa kävin ahkerasti, kunnes jäin seitsemän vuotta sitten eläkkeelle ja oli aika löytää uusi liikunnallinen tukikohta. Tein vertailuja ja törmäsin Foreverin mainokseen.

Foreverissa minuun teki vaikutuksen sen nimi “Forever”, joka tarkoittaa “ikuisesti”. Se on niin paljon luvattu, että lähdin katsomaan, mitä klubilla oli tarjota. Paikka teki heti vaikutuksen muutenkin kuin nimellisesti.

En ollut aikaisemmin käynyt kuntosalilla, joten oli mukavaa, kun henkilökunta tervehti heti ovella ja toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi. Koska kaikki oli niin uutta, ajattelin, että olisi parasta käydä Personal Trainerin juttusilla. Hän laatikin minulle ohjelman, jota ryhdyin toteuttamaan, ja innostukseni vain kasvoi. Tällä hetkellä käyn täällä kaksi kertaa viikossa ja osallistun aina kahteen jumppaan samalla reissulla.

Pidän siitä, että jumpissa on paljon valinnanvaraa ja ohjaajat ovat huippuluokkaa. Nautin erityisesti kehonhuollosta, jossa koko kroppa käydään venyttelyineen läpi. Isot lihakset saavat kyytiä ja hiki virtaa. Se on juuri sitä, mitä meidän ikäisemme tarvitsevat. Toinen suosikkini on kuntosalicircuit. Ennen koronaa kävin myös itsekseni kuntosalilla, mutta nyt se on jäänyt vähemmälle.

Olen ollut mielestäni aina aika hyvässä kunnossa, mutta iän kertyessä siitä huolehtimisesta on tullut entistä tärkeämpää. Etenkin lihaksista on syytä pitää huolta.  Tavoitteenani onkin pitää yllä hyvää kuntoa, säilyttää toimintakykyni ja pysyä terveenä eläkepäivät – jotta voin käydä jatkossakin näissä ihanissa jumpissa.

Voisinhan minä kotonakin jumpata, mutta täällä saan extratsemppiä tekemiseen. On myös kiva tavata samanhenkistä porukkaa ja vaihtaa kuulumisia. Olenkin tutustunut tätä kautta moneen uuteen tuttavuuteen ja se on ihana lisä. Ihanaa on myös se, että Forever ottaa meidät eläkeläiset aina vastaan kunnioituksella; tänne on hyvä tulla.

Ja täältä on hyvä lähteä, kun tuntee itsensä sekä fyysisesti että henkisesti ryhdikkääksi ja virkeäksi. Se tunne kantaa pitkälle; käyn pitkillä kävelylenkeillä ja lattaritansseissa, venyttelen tyhjentäessäni tiskikonetta ja asetellessani astioita ylähyllylle. Hyvä kunto ja energinen fiilis ylläpitävät jatkuvaa, ikuista liikettä – aivan kuten nimi “Forever” lupaakin.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!