Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Viime kesänä olkapääni oli hyvin kipeä erilaisissa sivuttaisissa ja ulospäin suuntautuneissa liikkeissä. Ongelma oli jatkunut jo puoli vuotta ja tuntui, ettei paranemista ollut tapahtunut. Olkapääkipu vaikutti arkeeni päivittäin. Vältin ajamista parkkihalliin, koska lippua ottaessa vihlaisu oli niin kova. Lisäksi vaatteiden pukeminen ja nukkuminen vaikeutui kipujen vuoksi.

Olkapään ongelmat ja kuntosaliharjoittelu eivät välttämättä ole ensiajatuksena paras mahdollinen yhdistelmä, mutta päätin kuitenkin yrittää. Hyvä sijainti ja henkilökunta saivat minut valitsemaan Forever Matinkylän.

Foreverin fysioterapeutti auttoi minua ymmärtämään ongelmaani ja tuki olkapään kuntoutusta. En voinut käyttää kovinkaan montaa laitetta, joten omaehtoinen harjoittelu salilla ei oikein onnistunut. Siksi päätin kokeilla personal trainerin avustuksella Fustraa. Foreverillä oli kesätarjouksena 10 kerran Fustra-paketti, jonka avulla lähdin tutustumaan tähän hienoon menetelmään.

“Yllätyin Fustran tehokkuudesta: kivut ovat poissa”

10 kertaa meni tietysti nopeasti, mutta yllätyin Fustran tehokkuudesta. Harjoitteita pystyi soveltamaan hyvin, vaikka liikerajoitteeni olivat suuria. Kun olkapääni liikkuvuus oli harjoittelujakson alkaessa noin 30 astetta vaakasuorasta kulmasta, tällä hetkellä pystyn liikuttamaan olkapäätäni 180 astetta ja kipu on kadonnut.

Vaikka kokemukseni Fustrasta jäi tältä erää kymmeneen kertaan, kipinä sen harjoittelemiseen jonain päivänä ei ole kadonnut.

-Marja-Leena Lakkala, Forever Matinkylän asiakas

Mitä on Fustra?

Fustra on yksilövalmennuksen muoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Korjaamalla lihasepätasapainoa, nähdään muutoksia ryhdissä ja kiputilat vähenevät. Lähtökohtana on ensin aukaista lihakset, jotka vetävät kehon väärään asentoon. Fustra on laaja-alainen menetelmä, johon voi kuulua liikuntaohjelman lisäksi ruokavalio-ohjelma. Menetelmä soveltuu kaikille, sillä harjoitteet ja tavoitteet räätälöidään yksilöllisesti.

Kokeile Fustra-ohjausta vain 35 € »

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit