Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Alun perin raapustin nimen Foreverin liittymispaperiin tavoitteenani hakea lihaskuntoa salilta, vastapainoksi muille harrastuksille. Ensimmäisen puolen vuoden ajan sainkin lisätä painopakkaan vastusta melko usein – mikäs sen motivoivampaa! Innostuin kuntosalista jo liikaakin: pidin kirjaa kaloreista ja jos söin ylimääräistä, kompensoin sitä liikunnalla. Toisinaan jouduin jopa miettimään, onko ok mennä kaverin kanssa kahville, kun sille päivälle oli merkittynä kalenteriin salitreenit.

“Onneksi kalorien laskeminen jäi”

Toisille tuollainen tarkka mittanauhaan ja vaakaan perustuva elämä sopii, minulle ei – enkä sellaista näin jälkeenpäin ajateltuna kaipaakaan! Pidemmälle jatkuessaan se olisi väsyttänyt ja stressannut siinä määrin, että olisin lopettanut liikunnan varmaan kokonaan.

Onneksi kalorien laskeminen jäi, enkä enää tunne morkkista pitsasta tai Pantteri-pussista. Enää ei tarvitse yrittää epätoivoisesti väsätä terveysleivonnaisia ja uskotella itselleen, että kyllä tämä lättänä, tiivis köntti on samanlaista herkkua kuin täyteläinen mangojuustokakku.

Reisien kriittinen tarkastelu vähentyneiden rasvasolujen ja kasvaneen lihasmassan toivossa vaihtui iloon siitä, että minä jaksan!

Kuntosalilta henkistä hyvinvointia

Minulle salitreenissä hienoimpia hetkiä on ne, kun opin uuden liikkeen, jota en aiemmin edes halunnut kokeilla, koska se näytti niin kamalalta. Miten siistiä onkaan tajuta, että kyllä jaksaa ja osaa, kun vain keskittyy! Mustakin on tähän! Mäkin osaan! Mä jaksoin!

Kuntosali onkin minulle nykyisin ensisijaisesti paikka, josta haen henkistä hyvinvointia. Siellä painojen kanssa äheltäessäni, pää punaisena, hieltä haisevana voin tuntea oloni itsevarmaksi!

-Saara

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna
image description

Kokeile kolme päivää

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta liikuntakeskuksessamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!

  OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

  Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.