X-method on lyhyt ja tehokas liikuntatunti

X-Method kehittää kestävyyttä, voimaa ja kuntoa

X-Method on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma, johon on valittu parhaita liikkeitä eri lajeista kuten painonnosto, kahvakuula ja voimistelu ja yhdistetty niitä juoksuun, soutuun ja naruhyppelyyn. Tavoitteena on kehittää tehokkaasti harjoittelijan eri fyysisiä ominaisuuksia: hapenottokyky, lihaskestävyys, maksimi ja räjähtävä -voima, liikkuvuus ja notkeus sekä koordinaatio. X-Method-valmennusohjelma koostuu kolmesta kahden kuukauden harjoittelujaksosta.

Viikko-ohjelmaan kuuluu kolme harjoitusta, joista kaksi tehdään yhdessä valmentajan kanssa. Harjoitusohjelma muuttuu asteittain haasteellisemmaksi ohjelman edetessä. Ohjelman aikana opitaan oikeat suoritustekniikat, käytetään useita erilaisia harjoitusmenetelmiä ja harjoitellaan jokaisen henkilökohtaiselle kunnolle sopivalla tasolla. Tämä takaa turvallisen ja tehokkaan pohjan kokonaisvaltaiselle kunnon kehittymiselle.

Motivaatio ja onnistumisen elämykset ovat tärkeä osa harjoittelua. Ohjelmassa seurataan oppimista ja kunnon kehittymistä jokaisella harjoituskerralla X-Method -tuloskortin avulla. Minkälainen on X-Method -harjoitus? Harjoitus koostuu kolmesta eri jaksosta, joista jokainen on kestoltaan noin 20 minuuttia: kestävyys, voima ja kunto. Treenit ovat siis melko lyhyitä, mutta teholtaan kovia. Harjoituksen raskaustaso säädetään kullekin asiakkaalle erikseen, jolloin harjoitus sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille henkilöille.

Marko 40, putkiasentaja:

“Treeniohjelma on hyvin kokonaisvaltainen ja positiivisesti koukuttava, joka pistää oikein odottamaan seuraavaa treeniä. Ohjelma tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokeilla omia rajojaan, jonka vuoksi olen saanut rutkasti uutta virtaa ja motivaatiota salitreeniin. Yleiskunnon nousu ja lihaskipujen poistuminen on tehnyt muustakin liikunnasta miellyttävämpää. Tämän jälkeen ei ole enää paluuta tavanomaiseen voimapainotteiseen saliharjoitteluun.”

Daniela 18, opiskelija:

“Aloittaessani X-Method – ohjelman tavoitteenani oli pelastusopiston fyysisten testien läpäiseminen. Tähän tavoitteeseen pääsin jo ensimmäisen harjoitusjakson aikana. Voiman lisääntymisen lisäksi myös kuntoni on selvästi kohonnut. Odotan aina innolla harjoituksiin menoa, sillä treenatessa on aina ollut hauskaa ohjelman monipuolisuuden vuoksi. Myös yksittäisten harjoitusten tulosten seuraaminen motivoi minua yrittämään parhaani. Harjoitteluni jatkuu edelleen motivoituneena X-Method ohjelman parissa.”

Ville 31:

“Paras ja monipuolisin kokeilemani treeniohjelma. Haastava mutta mielekäs ja kehityksen huomaa varsin nopeasti. Motivaatio ja into ovat olleet ihan eriluokkaa, kun kehitystä seurataan tuloskortin avulla joka kerta. Ja mikä on parasta, jokaisen treenin jälkeen mahtava olo ja fiilis.”

Sami 40, toimitusjohtaja:

“X-Method on herättänyt treenimotivaation vuosien tauon jälkeen. Fiilis on jokaisen treenin jälkeen mahtava, kun on antanut kaikkensa. Kunnon ja voiman kehitys on motivoinut ylittämään rajoja, joita ei ole kokeillut kilpaurheilu-uran jälkeen. Viiden kuukauden X-Method harjoittelun jälkeen InBody-seurantamittauksessa tuloksena 10 kg vähemmän rasvaa, 2 kg lisää lihasmassaa ja rasvaprosentin aleneminen 16,7:stä 6,7:ään. Olen jo nyt paremmassa fyysisessä kunnossa kuin 15 vuoteen. Samalla yleinen jaksaminen on ihan uudella tasolla.”

Kaarina, yli 60, professori:

“Olin harjoitellut systemaattisesti muutamia vuosia, kun aloitin X-Method harjoittelun kuluvan vuoden alussa. Ohjelman sovellettavuuden ja hyvän henkilökohtaisen ohjauksen vuoksi olen pystynyt mukavasti seuraamaan sitä minulle sopivaa tahtia. Olen ollut yllättynyt kuntoni kohentumisesta, mutta ennen kaikkea siitä, että olen saanut tehdyksi harjoitteita, joita aiemmin en uskonut pystyväni tekemään. Lisäksi ohjelman vaihtelevuus tekee siitä sekä innostavan että houkuttavan. Harjoittelutilanteisiin on mukava mennä ja oman kannustavan lisänsä siihen tuovat seurantakortit, joiden avulla omaa edistymistä voi helposti seurata.”

Sonja 35, tutkija:

“X-Method on tuonut lisäenergiaa päivääni ja pitää minut siksi myös motivoituneena. Ratsastuksen ja istumatyön ohella minulle on tärkeää monipuolinen liikunta, jossa koko keho tekee töitä. Henkilökohtainen valmentaja pitää huolen että teen liikkeet oikein ja sopivilla vastuksilla, jotta jo kaksi kertaa leikattu selkäni ei mene uudestaan rikki vaan päinvastoin vahvistuu. Aloitettuani X-Methodin, on selkäni ollut huomattavasti paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Tulokset näkyvät nopeasti ja vartalo on merkittävästi kiinteytynyt. Kiireiseen aikatauluuni löytyy nykyään joka viikko aikaa treenata, koska X-Methodia en halua jättää pois arkirutiineistani.”

Katso myös

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!