Lasten liikunta on oppimista ja leikkiä

Vauvajumppa, taaperojumppa, lasten tanssi… Forever tarjoaa monipuolisia tunteja eri-ikäisille lapsille

Liikunta auttaa lasta kehittämään fyysisiä taitojaan ja keskittymiskykyään. Liikunnassa lapsi saa myös ihania onnistumisen elämyksiä. Harvoja pienten ja isompienkaan lasten vanhempia haittaa myöskään se, että liikuntaa aktiivisesti harrastava lapsi nukahtaa usein helposti ja nukkuu pitkät, makeat yöunet!

Perheliikunta on Foreverin ryhmäliikuntajäsenille maksutonta 6-vuotiaaseen asti. Vanhempana voit tehdä oman treenisi lapsen jumpan aikana. Foreverin lasten tunneilla koulutetut ohjaajat huomioivat lasten erilaiset kehitystasot ja tukevat lapsen yksilöllistä kehitystä – ja varmistavat, että lapsilla on hauskaa! Tunneillamme käytetään monipuolisesti erilaisia välineitä, peuhataan, pelataan, tanssitaan ja rauhoitutaan.

Lasten jumppatunnit ja perheliikunta:

Meiltä saat vinkkejä sopivan jumppatunnin löytämiseen. Lasten jumppatuntien tärkein tavoite on, että lapsesi viihtyy ja kokee olonsa turvalliseksi.

Tule lapsesi kanssa ilmaiseen kokeiluun – lapsi voi kokeilla lasten tuntia ja sinä voit testata ryhmäliikuntaa tai treenata kuntosalilla! 

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600