xxx
Lasten liikunta on oppimista ja leikkiä

Lasten liikunta on tärkeä osa kasvukehitystä

Liikkuva lapsi kehittyy kokonaisvaltaisesti – se nukkuu paremmin, oppii keskittymään ja saa onnistumisen elämyksiä. Lapsena aloitettu liikunta kantaa lastasi läpi koko elämän. Ja mikä tärkeintä, se on oikeasti hauskaa! Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia välineitä, peuhataan, pelataan, tanssitaan ja rauhoitutaan. Foreverin koulutetut ohjaajat huomioivat lasten erilaiset kehitystasot ja tukevat lapsen yksilöllistä kehitystä.

Meiltä saat vinkkejä sopivan jumppatunnin löytämiseen. Iloiset ohjaajat kannustavat lapsia onnistumaan! Jumppatuntien tärkein tavoite onkin, että lapsesi viihtyy ja kokee olonsa turvalliseksi. Tuntivalikoimastamme löydät suositut lastenjumpat, kuten satujumppa, taaperojumppa ja lasten zumba. Tutustu kuntosaleihimme ympäri Suomea ja tule kokeilemaan ilmaiseksi lapsesi kanssa!

Perheliikunta on ryhmäliikuntajäsenille maksutonta 6-vuotiaaseen asti. Tuntikalenterista löydät oman kuntoklubisi järjestämät lasten liikuntatunnit.

Hauskat ja monipuoliset lastenjumpat

Meillä lasten jumppatunnit ovat hauskoja ja monipuolisia. Tunneilla käytetään erilaisia välineitä, peuhataan, pelataan, tanssitaan ja rauhoitutaan.

Ryhmäliikunta kehittää lapsesi sosiaalisia taitoja ja luo hauskoja hetkiä yhdessä muiden ikätovereiden kanssa. Rohkeimmat jumppailijat pärjäävätkin jo hyvin jumppatunnin ajan ohjaajan kanssa ja vanhempi voi tehdä oman treenin lapsen jumpan aikana.

Lasten jumppatunnit ja perheliikunta:

  • Vanhempi ja vauva -jumppa (3-12 kk): Vauvajumppa on liikuntahetki, jossa äiti, isä tai muu aikuinen saa nauttia vauvan kanssa jumppaamisesta, loruista ja musiikista. Vauva nauttii liikkeestä ja rytmistä, ja aikuinen saa huomaamatta hien pintaan. Tunti sopii vauvoille, jotka jo kannattelevat päätään, mutta eivät vielä kävele. Ota vauvalle oma viltti mukaan.
  • Taaperojumppa (1-2 v): Iloinen tunti, jossa yhdessä aikuisen kanssa leikitään, lauletaan ja puuhataan. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Tunti tukee lapsen motorista kehitystä sekä liikunnallisia valmiuksia. Iloinen leikki-, laulu- ja puuhahetki aikuisen kanssa.
  • Satujumppa (3-4 v): Satuliikunta sopii niin tytöille kuin pojillekin. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja erilaisin liikkumistavoin: ryömitään, juostaan ja hypitään. Erilaiset leikit ja pelit sekä temppu- ja taitoradat lisäävät mm. koordinaatiota ja tasapainoa. Lapsi saa kokea ryhmässä yhdessä tekemisen riemua ja oppii samalla sosiaalisia taitoja.
  • Sirkusjumppa (5-6 v): Sirkusjumpassa lapsi pääsee kokeilemaan erilaisia temppuja ja kehittämään motorisia taitoja leikin ohella erilaisia välineitä käyttäen. Tunti sopii sekä tytöille että pojille. Tunnilla harjoitellaan motorisia perustaitoja sekä koordinaatiota ja tasapainoa, mm. hyppimisen, kuperkeikkojen, pallottelun, erilaisten leikkien ja pelien sekä temppu- ja taitoratojen avulla. Lapsi saa kokea ryhmässä yhdessä tekemisen riemua ja oppii samalla sosiaalisia taitoja.
  • Lasten tanssi – KidsDance (7-9 v): Lasten oma tanssitunti, joka sopii sekä tytöille että pojille.
  • Lasten tanssi – Zumba (10-12 v ja 13-15 v): Lasten ja nuorten tanssitunti, jossa kantavana ajatuksena on tanssin helppous ja liikunnan ilo.

 

image description

Kokeile kolme päivää veloituksetta

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Keskus

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 0438250754

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna (03) 688 3355

Joensuu

Forever Joensuu Kaislakatu 4, 80130 Joensuu 050 382 1785

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550