Jokaisella on tietenkin oma musiikkimakunsa, ja usein salilla soi myös joku yleishyvä soittolista, jossa on jokaisen korville jotakin. Itse tykkään treenatessa kuunnella luureista itse valitsemaani, juuri sen hetkiseen treeniin ja mielentilaan sopivaa musiikkia. Punttistreenin yhteydessä tulee usein kuunneltua rockia (en ole musiikin ammattilainen, joten nämä kategoriat voi vähän heitellä), venytellessä vähän rauhallisempaa musiikkia ja esimerkiksi lenkkeillessä jotain menevää, jossa on hyvä rytmi.

Itse saan treenistä paljon enemmän irti musan kanssa, ja aivotkin tuulettuvat hyvän biisin voimalla. Oma musiikkimakuni hiihtelee laidasta laitaan ja uudesta vanhaan. Ajattelinkin nyt esitellä teille näistä kolmesta kategoriasta kymmenen all-time suosikkiani, jotka tulevat ei minkään näköisessä järjestyksessä.

Pääset alta suoraan soittolistoihin.

Punttis

Lenkkeily

Venyttely

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Laura Tiainen Personal trainer

Liikunnanohjaaja AMK, suuntautuminen valmennukseen. Personal trainerina Forever Hiekkaharjussa. Liikunta ja urheilu on ollut elämäntapa pienestä pitäen. Olen kilpaillut taitoluistelussa yksinluistelun puolella ja kiertänyt maailmaa ammattilaisena Disney On Ice jääshowssa. Lajitaustasta huolimatta kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveysliikunnan parissa työskentely on se juttu.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!