Aloita matka kohti unelmiesi kuntoa

Millaisessa kunnossa sinä haluaisit olla? Vastasit varmasti, että hyvässäpä tietenkin – kukapa ei haluaisi olla unelmien kunnossa.

Hyvä kunto on laaja käsite ja hyvin yksilöllinen kokemus. Joillekin se tarkoittaa sitä, että jaksaa tehdä töiden jälkeen muutakin kuin heittäytyä sohvalle. Toiset tähtäävät kesäkuntoon, toiset huippukuntoon. Monelle on tärkeää, että fyysinen ja psyykkinen kunto ovat tasapainossa. Se voi olla myös kuntoutumista traumaa edeltävään olotilaan.

Mikä sitten onkaan oma tavoitteesi, me autamme sinua onnistumaan sen saavuttamisessa. Ota oma Personal Trainer mukaan matkallesi kohti unelmiesi kuntoa.

Saat nyt alennusta kaikista Fustra- ja PT -valmennuspaketeista -5€/h 20.3.-1.4.2023 välisenä aikana.

Valitse sinulle sopivin paketti ja varmista onnistumisesi yhdessä yksilövalmentajasi kanssa!

Mitä enemmän ostat – sitä enemmän alennusta saat. Osta loppuvuoden treenit omalta klubiltasi  ja säästä selvää rahaa!

Starttaa Foreverin valmennusammattilaisten kanssa kohti kesää ja parempaa elämää. Tutustu oman tai lähimmän klubisi ammattilaisiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit