Pihlajalinna Liikuntakeskukset (Forever) jatkaa kuopiolaisen kuntokeskus Fit Kolmisopen toimintaa. Näin Pihlajalinna etenee matkalla Suomen johtavaksi liikunta- ja hyvinvointialan toimijaksi.

Kuopiolaisen Fit Kolmisopin toiminta siirtyy osaksi Forever Lite -ketjua 1.9.2019. Nykyisten asiakkaiden sopimukset paranevat entisestään ja toiminta jatkuu ennallaan. Edulliset Forever LITE -salit tarjoavat laadukkaita kuntosalipalveluita, jotka tukevat työhyvinvointia ja kuntoutusta. Ensimmäinen Forever LITE -sali avattiin Tampereelle joulukuussa 2018. Fit Kolmisoppi -kaupan myötä LITE-saleja on yhteensä seitsemän.

Pihlajalinnan muut 11 Forever-liikuntakeskusta ovat premium-saleja, joissa on kuntosalin lisäksi tarjolla muun muassa ryhmäliikuntaa sekä laajat ammattilaisten tukemat henkilökohtaiset palvelut.

− Fit Kolmisoppi täydentää Forever-liikuntakeskusten valtakunnallista toimipisteverkostoa. Kuopio on meille tärkeä uusi alue, ja liikuntakeskusten laajentuminen Kuopioon luo hyvän pohjan myös työterveyspalveluille, kertoo Pihlajalinna Liikuntakeskukset Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mustala.

Forever-liikuntakeskukset kuuluvat kotimaiseen Pihlajalinna-ketjuun. Pihlajalinna on Suomen johtavia yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon tuottajia.

Aloitustarjous: 3 kk vain 17,90 € / 4 vkoa

Treenaa ensimmäinen 3 kuukautta vain 17,90 € / 4 viikkoa. Sopimus jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi, hintaan 24,90 € / 4 viikkoa. Sopimuksella on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

Kuopio kuntosali

Kuntosali kuopio

Kolmisoppi kuntosali

Pihlajalinna lyhyesti

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Pihlajalinna tuottaa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa muun muassa lääkärivastaanottopalveluita, erikoissairaanhoitoa, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita, työterveyshuoltoa ja hammashoitoa. Lisäksi yhtiö tarjoaa julkisyhteisöille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuoltomalleja.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit