Puistojumppaa läpi kesän 2024

Suositut puistojumppamme alkavat taas. Ethän missaa kesän liikuttavimpia hetkiä!

Puistojumppa on mukava ja erilainen tapa nauttia kesästä liikkuen. Foreverin ammattilaisten vetämät Puistojumpat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu siis mukaan yksin, yhdessä kaverin tai koko kaveriporukan kanssa – puistoon kyllä mahtuu!

Puistojumpat alkavat kesäkuun alussa, 3.6. alkaen ja jatkuvat viikoittain heinäkuun loppuun 28.7. saakka. Jumppatuokio kestää kerrallaan 60 minuuttia. Tarvitset ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, mukaasi juotavaa ja oman jumppamaton tai muun loppuverryttelyyn sopivan alustan. Tänäkin kesänä jumppahetket toteutetaan yhdessä Vitamin Wellin kanssa. Joka viikko 24 ensimmäistä jumppaan saapunutta saavat lunastaa lähimmästä toimipisteestä maistuvan juoman.

Foreverin Puistojumpat viedään läpi kokonaisvaltaisena kahdeksan viikon treeninä, jossa teemat vaihtuvat viikoittain. 8 viikon aikana käydään läpi lihaskuntoa ja aerobista sekä fyysistä kestävyyttä kehittäviä treenejä että palauttavaa kehonhuoltoa. Lue lisää teemoistamme toimipisteluettelon alta.

Jokainen jumppakerta on siis erilainen kokemus ja poikkeaa virkistävästi nykyisistä ryhmäliikuntatunneistamme. Uutta siis luvassa! Ja mikä parasta, puistojumppa sopii kaiken tasoisille liikkujille. Kuulet ennen jokaista harjoitusta liikkeen merkityksestä kehon toimivuuteen – opit uutta ja ymmärrät oman kehosi haasteita ehkä paremmin.

Tervetuloa!

Tästä toimipisteiden ryhmäliikuntakalenteriin.

 

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!