Tampere, Hämeenlinna, Vantaa ja Helsinki, oletteko valmiina?

Avoimet ovet, puistojumppaa sekä inspiroivia keskusteluja erätauolla – kaikkea tätä on tarjolla, kun liikunnan iloa levittävä  “Suomen kasvukäytävä liikkuu” -tapahtuma   rantautuu sen reitillä oleviin  “kaupunkeihimme”.  Tule mukaan!

Suomen kasvukäytävä Helsingistä Seinäjoelle on maan suurin talousalue, joka toimii innovaatio- ja kehittämisalustana ihmisten, tuotteiden, palvelujen sekä osaamisen liikkumisratkaisuille. Mutta ilman toimintakykyistä kansaa ei ole toimintakykyistä maata. Suomen kasvukäytävä liikkuu –tapahtuman tavoitteena on kääntää toimintakykyä parhaiten ylläpitävä liikkuminen kasvuun jokaisessa ikäryhmässä.

Se on sama tavoite kuin Forever Pihlajalinnalla. Niinpä otamme osaa tempaukseen kaikilla paikkakunnilla, joihin liikunnan iloa levittävä lihasvoimin etenevä viesti pysähtyy, ja joista löytyy toimipisteemme – Tampereella, Hämeenlinnassa, Vantaalla sekä Helsingissä.

Tampereella avoimet ovet koko viikon

Ensin herätellään Tamperetta. Viesti saapuu kaupunkiin torstaina 5.6, mutta me aloitamme aikaisemmin. Forever Tampellan kuntokeskuksessa on avoimet ovet kaikille halukkaille koko viikon ajan. Voit tutustua toimipisteen tarjontaan veloituksetta 3.6. – 8.6. välisenä aikana asiakaspalvelun ollessa paikalla.

 

Hämeenlinnassa nostetaan sykettä

Seuraava pysähdys tapahtuu 11.6. Hämeenlinnassa. Järjestämme kaikille halukkaille ilmaisen puistojumpan ja olemme myös mukana ajankohtaisia liikkumisen ja hyvinvoinnin teemoja esiin nostavassa erätaukokeskustelussa.

Voit tutustua myös veloituksetta Forever Hämeenlinnan  liikuntakeskuksen tarjontaan 10.6. – 16.6.2024 välisenä aikana asiakaspalvelun ollessa paikalla.

Sykettä nostava ryhmäliikuntatunti toteutetaan 11.6. klo 18.00 – 19.00 Verkatehtaan edessä nurmialueella osoitteessa Paasikiventie 2.

Erätaukokeskustelu käydään 11.6. klo 17.30 – 19.00 uimahallin aulassa osoitteessa Uimarintie 2. Keskustelun teemana on “Lähiliikuntapaikat elinvoiman ja liikkumisen edistäjänä”.

Vantaalla keskitytään liikkuvuuteen ja huolletaan kehoa

18.6. saavutaan Vantaalle.

Variston sekä Hiekkaharjun liikuntakeskusten ovet ovat avoinna koko tapahtumaviikon ajan 17.6. – 23.6.2024 asiakaspalvelun ollessa paikalla.

Kaikille avoimet ja ilmaiset puistojumpat järjestetään 18.6. klo 17.00 – 18.00 Variston tennishallin takana olevassa puistossa osoitteessa Rystypolku 2 sekä Hiekkaharjussa klo 18.30 – 19.30 Varian nurmialueella osoitteessa Tennistie 1.

Variston jumpan teemana on “liikkuvuus”, Hiekkaharjussa taasen “aktiivinen kehonhuolto”.

Helsingissä nautitaan liikunnan ilosta tanssien

19.6. viesti saapuu määränpäähänsä Helsingin Kansalaistorille, jossa Foreverin ryhmäliikuntaohjaajat nostattavat tunnelman korkealle ohjatuilla matalan kynnyksen tanssillisilla tunneilla.

Klo 17.45 – 18.15 Kansalaistorilla on tarjolla Zumbaa® ja klo 18.30 – 19.30 heittäydytään latinalaistanssien pyörteisiin. Eikä hätää, vaikket vielä osaisi askeleita kumpaankaan, tällä tunnilla opetellaan ne yhdessä. Ohjaajana huippusuosittu ryhmäliikuntaohjaaja Janne Outinen.

Erätaukokeskustelu käydään Kansalaistorin viereisessä Oodissa klo 17.30 – 19.00. Keskustelun aiheena on “Mikä meitä liikuttaa vai liikuttaako mikään? Ihmisten toimintakyvyllä elinvoimaa Suomelle!”.

Eikä siinä vielä kaikki; sekä Forever Töölön että Forever Herttoniemen liikuntakeskusten ovet ovat avoinna kaikille tutustujille 17.6.-23.6.2024 välisen ajan aina silloin, kun asiakaspalvelu on paikalla.

Tervetuloa mukaan!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!