Oletko tehnyt uudenvuodenlupauksen ja tänä vuonna todella haluat pitää sen? Ota avuksesi sovellukset, jotka auttavat sinua laihtumaan ja pysymään perillä kehityksestäsi. Listasimme parhaat sovellukset, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Sovelluksissa on erilaisia toimintoja ja tärkeintä on, että löydät sovelluksen, joka sopii sinulle parhaiten ja auttaa sinua motivoitumaan. Toinen haluaa seurata painon kehittymistä ja toiselle kalorilaskuri tuo suuren avun. Jollekin suurin hyöty on, että sovellus muistuttaa tavoitteista pitkin päivää, tai sovellukseen saa kirjattua ruokailut ja liikkumisen.

Kokeile erilaisia sovelluksia ja löydä sinulle paras vaihtoehto!

FatSecret

FatSecret auttaa sinua laskemaan tarkasti, kuinka paljon kaloreita syöt. Sovellukseen kirjataan kaikki ruokailut, joka hakemalla ruoka-aineet valikosta tai skannaamalla ruokapatin viivakoodi, jonka avulla sovellus hakee ravintotiedot.

FatSecret tarjoaa myös yhteisön tukea, jos niin haluat. Sovellusta voi käyttää yksityisesti, mutta jos haluat yhteisöllisyyttä, voit myös kommunikoida muiden käyttäjien kanssa.Ruokailun seuraamisen lisäksi sovellukseen voi kirjata myös päivittäisen vaa’an lukeman, jolloin sovellus seuraa myös painon kehittymistä.

Fitatu Calorie Counter

Myös Fitatu auttaa sinua pysymään perillä, kuinka paljon kaloreita syöt. Tämän lisäksi sovelluksessa voi seurata vedenjuontia, painon muutoksia ja lisäksi sovellukseen voi yhdistää muita sovelluksia, esimerkiksi FitBit, Garmin Connect, Google Fit, Samsung Health ja Strava. Näiden sovelluksien kautta Fitatu saa tietoa aktiivisuudestasi.

Aloittaessasi sovelluksen käytön pystyt syöttämään tavoitepainosi ja toivotun laihtumistahdin, näiden tietojen avulla sovellus laskee sopivan kalorimäärän sinulle.

Sovelluksessa on myös paljon erilaisia reseptejä, joiden kalorit on valmiiksi laskettu. Näin sinun on helppo löytää reseptejä, jotka sopivat tavoitteisiisi.

Painopäiväkirja ja BMI-laskin – WeightFit

Tämä sovellus keskittyy ainoastaan tuloksien seurantaan, mutta tekee sen eriomaisesti. Yksinkertaiseen sovellukseen on helppo syöttää paino ja sovellus tallentaa tiedon ja antaa helposti luettavaa dataa kehityksestä. Sovellus pohjaa painoindeksiin ja arvio tämän perusteella, missä kohti BMI-asteikkoa olet.

Sovellus on selkeä ja helppo käyttää, jos haluat vain seurata tuloksiasi, sopii tämä päiväkirjamainen sovellus siihen erinomaisesti!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!