Kesän paras treeni on tietenkin treeni, jonka voi tehdä missä vain ja milloin vain! Halusit sitten hikoilla ulkona tai nauttia salin hyvästä ilmastoinnista, tämä treeni onnistuu kummassa vain. Hyvässä treenissä yhdistyy lihaskuntoharjoittelu, sykkeen nostatus ja monipuoliset liikkeet.

Lisää tämä harjoitus kesätreeniohjelmaan ja saat tehokkaan kesätreenin:

Paras kesätreeni ”kaikkea kymppi”:

Ota näkyville kello, josta näet sekunnit ja suorita aina kymmenen toistoa jokaisella alkavalla minuutilla 30 minuutin ajan, jos minuutista jää ylimääräistä aikaa, lepää loppu minuutti.

Treenin liikkeet:

Punnerrus

Kyykky

Käsien nostot punnerrusasennossa

Askelkyykky hypyt

Yleisliike selinmakuulle

Sivutaivutus askeleella

Ohjeet liikkeisiin:

Punnerrus

Asetu punnerrusasentoon ja valitse haluatko tehdä punnerrukset suorin jaloin vai polvet lattiassa. Aloita viemällä rinta niin lähelle lattiaa kuin pystyt ja palaa suorille käsille yrittäen viedä lapaluut mahdollisimman kauas toisistaan.

Kyykky

Aloita kyykky noin lantion levyisestä tai hieman leveämmästä asennosta ja tarkista, että varpaat ja polvet osoittavat samaan suuntaan, kun lähdet kyykkäämään alaspäin. Kyykkää niin pitkälle kuin pystyt siten, että selkäsi pysyy suorassa ja rintakehä pystyssä.

Käsien nostot punnerrusasennossa

Asetu punnerrusasentoon ja aloita nostamalla oikea käsi suorana eteenpäin, palaa punnerrusasentoon ja nosta toinen käsi.

Askelkyykky hypyt

Ota pitkä askel eteenpäin ja asetu tukevaan askelkyykkyyn, hyppää ylöspäin niin, että saat vaihdettua toisen jalan eteen laskeutuen taas askelkyykkyasentoon. Liikettä voi keventää lyhentämällä askelkyykkyä.

Yleisliike selinmakuulle

Aloita seisomasta, kyykisty ja asetu hallitusti selin makuulle. Nouse selin makuulta ja nouse takaisin kyykkyasentoon ja nouse seisomaan. Voit käyttää käsiä apuna, tai nousta ylös ilman käsiä.

Sivutaivutus askeleella

Aloita seisomasta ja laita kädet ristiin niskan taakse. Ota askel sivulle ja tee sivutaivutus niin pitkälle kuin pääset, nouse ylös ja astu jalat takaisin vierekkäin ja toista toiselle puolelle.

Aloita treenaaminen Foreverillä?

Liity nyt!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!