Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Tuttavani luulivat, että olen käynyt kauneusleikkauksessa – oikeasti kävin Foreverillä

Olin jo varhain hyvin liikunnallinen. Kiipeilin puissa ja harrastin voimistelua. Työikäisenä kävin tanssitunneilla parisen kertaa viikossa: jazz- ja nykytanssia sekä sambaa. Tanssi piti minut hyvässä kunnossa.

Lapsen saannin jälkeen alkoivat niin sanotut ruuhkavuodet ja tanssit jäivät. Kävin kyllä jokusen kerran viereisen kuntosalin ryhmäliikuntatunneilla, mutta heidän tarjontansa oli vähäistä, ja paikka oli kesäisin kiinni.

Pitkä paussi liikunnasta ja kolmenkymmenen vuoden kuormittava ja stressaava istumatyö tekivät pahaa jälkeä; selkäni meni huonoon kuntoon, painoni ja verenpaineeni nousivat ja nukuin huonosti silloin harvoin, kun nukuin.

Tunsin nuo muutokset ja kärsin niistä, mutta olin jotenkin oppinut elämään niiden kanssa. Mutta kun lääkäri mainitsi kohonneista sokeriarvoista ja uhkaavasta  diabeteksesta päätin, että nyt riittää. Oli korkea aika tehdä elämänmuutos.

Ravitsemuksen suhteen tiesin jo kaiken tarvittavan, olinhan vuosikymmenet toimittanut alan kirjallisuutta. Nyt oli vain otettava opit omaan käyttöön. Tutkailin lähellä sijaitsevan Foreverin tarjontaa. Ryhmäliikuntavalikoima vaikutti monipuoliselta, ne sopivat aikatauluihini, ja paikka oli auki myös kesäisin.

Ilmoittauduin mukaan ja sillä tiellä olen ollut pian kymmenen vuotta. Käyn Foreverilla neljä kertaa viikossa kehonhuolto-, fascia, pilates ja dance mix-tunneilla. Jumpan jälkeen heittäydyn ihanaan selkää rentouttavaan hierontatuoliin ja nautin kahvin.

Olen tällä hetkellä 73-vuotias ja voin mainiosti. Aikaisemmin noidannuolen iskiessä pidin seinistä kiinni, jotta pääsin eteenpäin, nyt se vaiva on hävinnyt. Kehonhuoltotunneilla teemme  paljon liikkeitä, jotka aktivoivat ja voitelevat olkapäitä ja lapaluita ja olen heittänyt hyvästit myös olkapääongelmilleni. Liikkuvuuteni on parantunut, painoni on pudonnut ja veriarvoni ovat viiterajojen sisällä.

Kohentunut ja vahvistunut olemukseni saikin tuttavani kysymään, olenko käynyt kauneusleikkauksessa. Vastasin hänelle naurahtaen käyväni Foreverillä.

Pidän siitä, että Foreverin tunnit ovat niin ammattitaitoisesti suunnitellut.   Esimerkiksi kehonhuollossa tähdätään hyvään tasapainoon. Iän myötä sen merkitys  korostuu ja kunnossa ollessaan se saattaa säästää murtumilta ja muilta vaaroilta.

Senioreille suunnatun täsmäliikunnan tavoitteena on auttaa meitä pysymään kotikuntoisina mahdollisimman pitkään ja voimaan myös henkisesti hyvin. Ainakin minulla fyysinen elpyminen on vaikuttanut vahvasti myös mielialaan. Ikääntyminen, elämänmuutokset ja elämän eteen heittämät haasteet on helpompi ottaa vastaan ja hallita, kun voi fyysisesti hyvin ja tapaa ihmisiä.

Olenkin tutustunut täällä Foreverilla uusiin ihmisiin ja jäämme monesti kahvittelemaan jumpan jälkeen. Saamme toisistamme seuraa ja tuemme toinen toisiamme – käymmehän suunnilleen samanikäisinä läpi samanmoisia elämänvaiheita. Tämä on oikeasti monelle tärkeä kohtaamispaikka.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.