Naistenpäivän Forever Online -tapahtuma 8.3. keskittyy naiseuden ytimeen

 – tapahtuma on avoin kaikille asiakkaille

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi olemme tuottaneet 8.3. tiistai-illan ohjelman jälleen naiseuden ja hyvinvoinnin ympärille. Tapahtuma on vastaava, kuin viime vuonna ja uusitaan naisjäsentemme pyynnöstä.

Iltaa alustaa luento lantionpohjan lihaksiston harjoittelun merkityksestä. Jatkamme tekemällä ohjatusti core- ja lantionpohjan lihaksiston harjoituksen, jota täydennämme Shindo-venytyksillä. Illan päättää itsemyötätuntomeditaatio.

Tilaisuus lähetetään Forever Online Studioltamme Varistosta, jonne varataan paikat normaalisti Variston ryhmäliikunnan varauskalenterista. Tilaisuuteen paikan päällä osallistuvat voivat näkyä peilien kautta myös etälähetyksessä, joten valitsethan harjoituspaikkasi sen mukaisesti.

Livestriimi lähetetään Forever Online-palvelussa kello 18:20 – n. 20:50. Striimi on avoin kaikille jäsenillemme. Liity mukaan kirjautumalla Forever Onlineen.

 

Ohjelma

18:20 – 18:50  Luento lantionpohjan lihaksistosta, äitiysliikuntavalmentaja Sanna Aronta 

Lantionpohjan lihaksilla on merkittävä rooli kehonhallinnassa ja ryhdissä, sillä ne tukevattiiviisti syviä keskivartalon lihaksia. Saat luennolta konkreettisia ohjeita lantionpohjan oikeaoppiseen ja tasapainottavaan harjoitteluun sekä vinkkejä harjoitusten yhdistämisestä muuhun treeniohjelmaasi.  

18:50 – 19:20   Core– ja lantionpohjan lihaksisto -treeni, äitiysliikuntavalmentaja Sanna Aronta 

Core– ja lantionpohjan lihaksistoon kohdistuva treeni on tuntuva kattaus syvien lihasten toiminnallisuuteen yhdistettynä harjoitusta tukevaan hengitystekniikkaan.

19:20 – 20:20   Shindo -venytykset, ohjaaja Anne Mustala 

Hitaat Shindo-venytykset valmistelevat kehon ja mielen vastaanottavaiseksi syvärentoutumiselle kuuden liikkeen turvin. Varaa oma hiljainen hetki ja tila, pukeudu lämpimästi, sytytä kynttilä hämärtyvään iltaan ja antaudu kanssamme nauttimaan. 

20:20 – 20:50 Itsemyötätuntomeditaatio, ohjaaja Anne Mustala

Syvennämme treenin ja venytysten rentouttavaa yhteisvaikutusta vielä itseen kohdistuvalla myötätuntoharjoituksella meditaation keinoin.  

Naistenpäivän ohjelman päättyessä olet sekä rentoutunut että latautunut uudistavalla energialla <3

 

 

 

Forever Premium-klubin jäsen, onko sinulla Forever Online vielä kokematta?  Ota nyt palvelu maksutta käyttöösi!

Jos sinulla on voimassa oleva jäsenyys, saat Forever Online -palvelun maksutta käyttöösi 31.5.2022 asti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit