Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissaan. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi.

 

Etsimme nyt uusia kykyjä kasvavaan asiantuntijatiimiimme.

Tarjoamme auktorisoidun PT-koulutuksen ja työpaikan moniammatillisessa tiimissämme.

Forever Pihlajalinna aloittaa huhtikuun alussa uuden hyvinvoinnin ja elintapavalmentajien koulutuksen, johon osallistuvat palkataan suoraan asiakasvalmennustyöhön Foreverin liikuntakeskuksiin ympäri Suomea. PT-koulutuksen osuus järjestetään yhteistyössä valmennustalo Impulssi Valmennus Oy:n kanssa, joka vastaa auktorisoidun Personal Trainer -koulutuksen sisällöstä.

Forever kouluttaa valitsemansa osallistujat suoraan konsernin toimintamalleihin, perehdyttää asiakastyöhön sekä vastaa työssäoppimisen mahdollisuuksista. Nämä tehdään erillisissä lähi- ja etäopetusjaksoissa. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus myös jatkossa kouluttautua työn ohessa edelleen erilaisiin erityisosaamisalueisiin.

Etsimämme uudet hyvinvointi- ja elintapavalmentajat ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, liikunnan alasta sekä henkilökohtaisesta asiakastyöstä. He ovat innostavia kumppaneita, jotka tahtovat auttaa myös aiemmin liikkumattomia ihmisiä liikkeelle. Me kerromme, miten tässä onnistut. Urheilu-, kilpaurheilu-, opetus- tai valmennustaustasta sekä kielitaidosta on etua tulevassa työssäsi.

 

Foreverin Personal Trainer -koulutus koostuu kolmesta osakokonaisuudesta, jotka ovat:

1)    Oman hyvinvoinnin asiantuntija -verkkokoulutus

2)    Fyysisen harjoittelun asiantuntija, sisältäen kuntosalivalmennuksen osuuden

3)    Valmennustaidot ja avaimet valmennustyössä menestymiseen

 

Koulutus alkaa 4.4.2022 ja kestää n. 6 kk, sisältäen 210 tuntia lähi- ja etäopetusta, verkkoseminaarit sekä 7 lähijaksopäivää. Koulutuksen tukena olevat oppimateriaalit, oppimistehtävät ja käytännön harjoittelu kerryttävät koulutusputken sisältöä 430 tuntia, jolloin Auktorisoidun Personal Trainer -koulutuksen kokonaislaajuus on 640 tuntia.

Me tarjoamme työsopimuksen, ammattipätevyyteen johtavan PT-koulutuksen sekä perehdytyksen. Työsopimus tehdään ennen koulutuksen alkua. Lisäksi saat rinnallesi terveydenhuolto- ja hyvinvointialan kattavimman asiantuntijaorganisaation moniammatillisen tiimin tuen Suomessa.

 

Hae nyt tai viimeistään 14.3.2022 mennessä sähköisesti foreverclub.fi/rekry.

Valitsemme sopivimmat osallistujat sitä mukaa, kuin hakemuksia tulee, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi tiimissämme. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras lisä tiimiimme. Lisää ansioluettelosi liitteenä, ja valmistaudu esittelemään osaamisesi osana työhaastattelua. Valitse hakemuksen valikosta toimipiste, johon tahtoisit ensisijaisesti työllistyä valmistuttuasi. Järjestämme henkilökohtaiset haastattelut Microsoft Teams -videosovelluksen avulla etätapaamisina.

Lisätietoja sähköpostitse: yksilövalmennuksen toiminnanjohtaja Elina Matilainen, elina.matilainen@foreverclub.fi.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!