Forever Fysiot tarjoavat äitienpäivänä 2 x 50 minuutin hieronnan lahjahintaan. Käynnit voi käyttää erikseen, tai yhtenä hoitokertana peräkkäin, jolloin hoidon vaikutus on vähintäänkin tuplana tehossa, mutta erityisesti sen rentouttavassa osuudessa. Lunasta tästä ylellinen äitienpäivälahja nyt digitaalisena lahjakorttina hintaan 89 / 109 euroa.

  • Pääkaupunkiseudun 2 x 50 minuutin hieronnan normaalihinta on 128 €, kampanjaetuhinta 109 € voimassa äitienpäivään 8.5. saakka.
  • Muualla Suomessa 2 x 50 minuutin hieronnan normaalihinta on 104 €, kampanjaetuhinta 89 € voimassa äitienpäivään 8.5. saakka.

Digitaalisen lahjakortin mukana vastaanottaja saa käyttöohjeet palvelun lunastamiseksi. Tutustu Forever Fysion toimipisteisiin, palveluihin ja hinnastoon.

 

Haetko hieronnasta mobilisaatiota, rentoutusta, tai ehkäpä aineenvaihdunnan tehostumista?

Tutustu fysioterapeuttimme Emma Hirvosen tapaan kohdata hieronta-asiakas. Asiantuntijan tavoitteiden puolelta hoitoa katsoen saattaa seuraava hieronta olla erilainen kokemus jo lähtötilanteessa.

Mitä sinulle tulee hieronnasta ensimmäisenä mieleen? Ammattilaisen toteuttamaa rentouttavaa käsittelyä ja lihaskireyksien avaamista? Hierontaa voidaan tehdä niin monella eri tavalla kuin on olemassa ammattilaisiakin. Siinä missä toinen kaipaa enemmän rentouttavaa käsittelyä vaikkapa raskaan työviikon jälkeen, niin toinen voi haluta napakampaa otetta tai vaikkapa mobilisoivaa hierontaa. Erilaisilla tyyleille on olemassa paikkansa ja aikansa, mutta yksi asia ei muutu; hierontaa teen aina asiakkaan toiveita ja mieltymyksiä kuunnellen parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Mihin kaikkeen hierontaa sitten voi hyödyntää? On olemassa monia erilaisia tilanteita, joihin hieronnalla on tutkittuja, positiivisia vaikutuksia. Esimerkiksi lymfakierron ja laskimoverenkierron osalta on todettu, että hieronta käsiteltävän alueen osalta johtaa molempien edellä mainittujen osalta positiiviseen hoitovaikutukseen. Hieronnalla voidaan myös ylläpitää sidekudoksen liikkuvuutta, irrottaa syntyneitä kiinnikkeitä ja lisätä myös arpikudoksen liikkuvuutta, joka vähentää esimerkiksi aiemman vamman uusiutumisriskiä. (Ylinen & al. 1995, Saari & al. 2009, Renström & al. 2002).

Yksi yleisimpiä syitä kuitenkin oman kokemukseni mukaan hierontaan hakeutumiselle on myös rentoutuminen. Ainakaan omasta mielestäni ei ole mitään parempaa kuin sulkea silmät, unohtaa työkiireet tai muuten hektinen arki ja antautua hierojan hoitopöydälle vastaanottamaan rentouttavaa käsittelyä. Rentoutumistarkoituksessa tehdyssä hieronnassa voimankäyttö ja ”ongelma-alueiden etsiminen” on yleensä aina maltillisempaa ja tarkoituksena on enemmänkin vahvistaa hyvää oloa ja ennalta-ehkäistä vaivojen syntymistä. Tällöin hieronnasta syntyvä rentouttava vaikutuskin voi lihaksien lisäksi kohdistua myös rauhoittavasti mieleen sekä psyykeen. (Saari & al, 2009)

Itse suosin ammattilaisena paljon niin sanottua mobilisoivaa hierontaa, jolla on paljon jännitystä laukaisevia vaikutuksia käsittelyn sisältäessä myös kevyttä liikettä. Yksi mobilisoivan hieronnan eduista on se, että asiakasta voidaan tarvittaessa aktivoida osana käsittelyä: mobilisoidessani esimerkiksi asiakkaan selkärangan fasettiniveliä, pyydän asiakasta hengittämään tiettyyn rytmiin, jolloin hengitys laukaisee kehon jännitteisyyttä. Jännitys-rentoutus -menetelmää käyttäessäni puolestaan pyydän asiakasta tekemään lyhyen aikaa aktiivista liikettä kevyesti vastustettuna, jonka jälkeen terapeuttina teen vastaliikkeen. Tällä tavoin pystyn rentouttamaan kireitä lihaksia ja lisäämään liikelaajuutta entistäkin paremmin.

Parhaan hoitotuloksen ja mahdollisimman tyytyväisen asiakkaan saavuttaakseni oma tapani tehdä hierontaa sisältää yleensä perus- ja mobilisoivien otteiden lisäksi myös faskia- ja triggerpistekäsittelyä, nivelmobilisaatiota, nivelten manipulaatiota ja jännitys-rentoutus -tekniikoita. Sitä, mikä asiakkaan lähtökohtiin parhaiten soveltuu.

Seuraavalla kerralla hieronnassa käymisen noustessa siis ajankohtaiseksi asiaksi, tule rohkeasti kysymään apua niin katsotaan yhdessä, millainen käsittely sopii parhaiten juuri sinulle. Ja hei, äitienpäiväkin on ihan kohta, joten mitäpä jos yllättäisit hänet tänä vuonna takuulla mieluisalla hierontalahjakortilla?

Ota yhteyttä ja varaa aikasi hierontaan minulle tai oman klubisi fysioterapeutille kotisivuiltamme. Minä vastaanotan asiakkaita Forever Lahden toimipisteessämme. Tavoitat minut sähköpostitse emma.hirvonen(at)foreverclub.fi tai jättämällä soittopyyntöä puhelimeeni 044 987 5479.

 

Emma Hirvonen
Fysioterapeutti
Forever Helsinki Oy / Forever Lite Lahti

 

Lue lisää fysioterapiasta.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Emma Hirvonen Fysioterapeutti