image description
Emma Hirvonen Fysioterapeutti Fysio, Hieronta

Olen Lahdesta vuonna 2018 valmistunut fysioterapeutti ja aloitin työt Forever Lahdessa syyskuussa -21. Vastaanotollani saat apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, vinkkejä helpompiin työasentoihin ja ohjausta parempaan nukkumisergonomiaan. Fysioterapian lisäksi teen hierontaa niin rentouttavasti kuin napakasti muokkaavammin. Hyödynnän paljon faskiakäsittelyä sekä mobilisoivaa otetta hieronnassa ja fysioterapian manuaalisessa käsittelyssä. Osaamiseeni kuuluu myös kinesioteippaus. Vapaa-ajalla rentoudun erilaisten askarteluprojektien parissa ja kuuntelemalla musiikkia. Minulla on treenitaustaa kuntosalilta aiemmilta vuosilta ja tällä hetkellä pyöräily on osa jokaista arkipäivääni. 

Otan jokaisen asiakkaan vastaan rennolla ja lämminhenkisellä asenteella. Hyödynnän luovaa työotetta ja tartun rohkeasti haasteisiin empaattisuutta unohtamatta. Tule kysymään vinkkejä kuntosalitreeneihin ja mielelläni ohjaan myös suoritustekniikkaa. Työhuoneeni löytyy Lahden kuntoklubin aulasta. Luonani voit hyödyntää myös lääkärin lähetteen.

Nähdään Forever Lahdessa!

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy
Manuaalinen käsittely
Faskia-käsittely
Kinesioteippaus
Nukkumisergonomia

Koulutustausta:
Fysioterapeutti AMK 2018

Ammatilliset jatkokoulutukset:
 
Kinesioteippauksen peruskurssi 2017
Fascia-käsittelyn perusteet 2016

Asiakaspalautteita: 

“Olen kipukroonikkopotilas fysiatrian poliklinikalla. Emma on auttanut suuresti käsittelyillään lihaskireyksiin ja kiputiloihini. Olen voinut tukeutua Emmaan myös akuutissa kiputilanteessa. Käsittelyjen ohessa olen saanut hyödyllisiä kotiohjeita ja niitä on sovellettu myös fysioterapiassa fysiatrian poliklinikalla. Poliklinikan fysioterapeuttini on huomannut, miten ryhtini on parantunut harjoitusten ja Emman käsittelyjen yhteisvaikutuksesta. Emma on erittäin asiakaslähtöinen ja luotettava.”
– Nainen, 32-vuotta

“Olen saanut hieronnasta huomattavaa helpotusta vanhan kylki- ja selkävammani oireisiin. Samoin muihinkin akuutimpiin vaivoihin tehdyt käsittelyt ovat tuntuneet antavan apua. Työ on ollut mielestäni laadukasta ja asiakaslähtöistä. Lisäksi olen saanut vinkkejä erilaisiin tukielinten omahoitoon ja -huoltoon liittyviin asioihin. Hoitoon on ollut aina mukava tulla ja kanssasi on luontevaa jutustella yhteisistä kiinnostuksen kohteista ja aiheista.”

“Kiitos loistavasta kuntoutuksesta, olkapääkivut ovat nyt kokonaan poissa! Kokonaisuudessaan käynneistä jäi hyvä fiilis, toimintasi oli ystävällistä ja asiantuntevaa.Ehdottomasti suosittelen muillekin palveluitasi.”
– Mies, 34-vuotta


Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 42€.

Varaa tästä

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!