Onko mitään parempaa kuin raikas kylmä smoothie kuumana kesäpäivänä? No ei meidänkään mielestämme. Smoothie on erinomainen kesäinen välipala, aamupala ja jopa lounas, josta saat energiaa aktiiviseen päivään. Smoothieen saat helposti vaihtelua vaihtelemalla hedelmiä tai laittamalla mukaan vaikkapa maustettua jogurttia!

Smoothie on myös hyvä vaihtoehto esimerkiksi jäätelölle, kun kaipaat kylmää herkkua. Smoothieen on helppo laittaa hedelmiä ja kasviksia reilusti, jolloin saat paitsi herkullisen myös terveellisen siemailtavan.

Raikas smoothie marjoista ja hedelmistä

Tämän smoothien raikkaus tulee tuoreista aineksista ja pakastetuista mansikoista, jotka antavat smoothielle ihanan rakenteen. Mansikoiden lisäksi tarvitset vesimelonia ja hieman vettä tai muuta nestettä.

Mansikka-vesimeloni smoothie

Kaksi annosta

200g mansikoita

400g vesimelonia

Loraus vettä tai mehua

Laita kaikki ainekset blenderiin tai astiaan, jossa voit sekoittaa ainekset sauvasekoittimella.

Tässä smoothiessa on luonnostaan makeutta, mutta jos kaipaat lisää makeutta voit lisätä smoothieen hieman hunajaa. Jos haluat käyttää tuoreita mansikoita, pakasta vesimelonin paloja, jotta saat smoothiesta jäisen ja paksun rakenteeltaan. Tämä smoothie sopii hyvin myös palauttavaksi smoothieksi treenin jälkeen. Voit lisätä mukaan myös jogurttia tai vaikkapa rahkaa, jolloin smoothie on vieläkin täyteläisempi.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit