Forever Pihlajalinna nimitti yksilövalmennuksen johtajaksi 1.8.2023 alkaen Annamaija Seppäsen.

Seppänen siirtyi Foreverille liikuntakeskusketju Elixialta, jossa hän työskenteli edeltävät kuusitoista vuotta. Viimeiset kolme vuotta hän vastasi Elixian Suomen Personal Training -toiminnasta.

– Tehtävänkuva pysyi siis periaatteessa samana, mutta Foreverin yhteistyö Pihlajalinnan kanssa tuo tekemisen merkittävän edun avatessaan valmennuksen puolelle valtavasti mahdollisuuksia. Liike on tunnetusti lääke, ja yhteistyökuvio mahdollistaa sen tehokkaan ja systemaattisen hyödyntämisen. Valmennustiimimme saa tukea lääkäriorganisaatiolta, ja me kuljemme vastavuoroisesti Pihlajalinnan asiakkaiden tukena heidän hoitopolullaan, Seppänen kertoo.

Tutkimukset tukevat liikuntalähetettä

Seppäsen mukaan takana ovat ne ajat, kun lääkärin oma liikunnallinen tausta ja asenne liikuntaa kohtaan vaikuttivat hänen halukkuuteensa liittää liikunta osaksi hoitoprosessia. Toki poikkeuksiakin löytyy.

– Kyseessähän ei ole mielipidekysymys, vaan tutkimusten tukema havainto siitä, että liikuntalähetepalvelu tehostaa asiakkaan hoitoa ja on merkittävä tekijä yksilön työ- ja toimintakyvyn säilyttämisessä kuin myös mielialan kohentumisessa.
Liikunnasta hyötyviä potentiaalisia asiakkaita on Seppäsen mukaan valtavasti.

– Isossa kuvassa koheneva kansanterveys saa tietenkin aikaan mittavia säästöjä kansantalouteen, Seppänen jatkaa.
Uuden valmennusjohtajan tehtävälistalla onkin jalkautua lääkäreiden pariin keskustelemaan siitä, miten yhteistyön mahdollisuudet parhaiten hyödynnettäisiin.

– Lähden luottavaisin mielin eteenpäin. Valmennuspuolella on vahva tahto toimia suunnannäyttäjinä kokonaisvaltaisen ja asiakaslähtöisen hyvinvoinnin edistämisessä. Onhan se myös yritykselle keino erottua erittäin kilpaillulla hyvinvointialalla.

Henkilökohtainen valmennus – uusi normaali

Henkilökohtainen valmennus on Seppäsen mukaan kokenut ilmiönä suuren mullistuksen viime vuosina. Kun alkuun valmentajia käyttivät vain tavoitteellisesti treenaavat kilpaurheilijat, on valmennuspalvelujen hyödyntäminen nyt yleistä myös kuntoilijoiden keskuudessa.

– Ja hyvä niin; jos huippu-urheilijat, jotka tietävät jo valmiiksi paljon lajistaan, kaipaavat apua, hyötyvät ihan tavalliset liikkujat ja kuntoilijat varmasti siitä, että ammattitaitoinen Personal Trainer on ohjaamassa tekemistä, Seppänen kertoo.
Henkilökohtainen valmentaja onkin Seppäsen mukaan mainio vaihtoehto heille, ketkä kaipaavat paitsi tietoa ja ohjausta myös lisämotivaatiota ja tsemppiä. Personal Trainerin laatimaa henkilökohtaista kuntoiluohjelmaa seuraamalla omat tavoitteet on helpompi saavuttaa.

– Paitsi ohjausta, valmentaminen se on myös kohtaamista. Olkoonkin lyhyt tai pitkä, jokainen valmennussuhde on merkittävä. Olemme onnistuneet, kun jokainen asiakkaamme löytää meiltä valmentajan, jonka kanssa yhteistyö sujuu ja tuntuu hyvältä. Sen vuoksi sapluuna, jolla Personal Trainereita palkkaamme, ei voi jatkossakaan olla kapea. Tarvitaan ammattitaitoa ja kohtaamisen osaamista, mutta myös erilaisia persoonia omine elämänkokemuksineen.
Tavoitteenamme on olla liikunta-alan toimija, jonka luo on mukava tulla, johon luotetaan ja jonka kanssa halutaan tehdä yhteistyötä paitsi asiakkaana myös valmentajana.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!