Haluaisin pudottaa painoa, kiinteytyä ja tuntea oloni energisemmäksi, mutta motivaatio on kadoksissa, eikä aikakaan tunnu riittävän. Miten pääsisin alkuun? Tiedän, että kuntosaliharjoittelu on yksi monipuolisimmista liikuntamuodoista, ja mikä parasta, tulokset alkavat näkyä todella nopeasti. Jopa lyhyt – mutta säännöllinen – kuntosalitreeni voi auttaa kasvattamaan lihaksia, mikä puolestaan lisää energiankulutusta ja helpottaa painonpudotusta.

Aloittelijana minua kuitenkin arveluttaa, miten rutinoituneet salikonkarit suhtautuvat sohvaperunaan, jonka pelkkä ajatus kuntosalin oven avaamisesta saa hengästymään. Saan kuitenkin selville, että Forever-kuntosalit on suunniteltu erityisesti aloittelijoita ajatellen.

Kuntosalilla käynti on monelle tärkeää omaa aikaa, jolloin voi ladata akkuja omissa oloissaan. Minun olisi helpompi aloittaa kuntosaliharjoittelu yhdessä ystävän kanssa. Tuumasta toimeen, kilautan kaverille ja päätämme yhdessä tutustua Foreverin kuntosaliin kymmenen päivän ajan veloituksetta!

Foreverin kotisivuilta saan hyvät vinkit kuntosalin aloittelijalle. Varusteiksi riittävät t-paita, verkkarit tai shortsit, vaaleapohjaiset sisäjalkineet sekä hikipyyhe ja juomapullo. Ruokailu kannattaa ajoittaa pari tuntia ennen harjoittelua, mutta pienen välipalan voi syödä puolisen tuntia ennen treenin aloittamista. Kuulostaa hyvältä! Helppokäyttöisistä kuntosalilaitteista löytyy ohjeet liikkeiden suorittamiseen. Varaan kuitenkin varmuuden vuoksi ajan kuntosaliohjaajalta. Koska aikaa ei ole tuhlattavaksi, on parempi opetella käyttämään laitteita alusta asti oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Mikäli päätän liittyä asiakkaaksi, voin hakea lisäpuhtia kuntosaliharjoitteluun maksuttomalta starttikurssilta.

Ilokseni kuntosalilta löytyy desinfiointiainetta, jolla voin itse puhdistaa kosketuspinnat ennen ja jälkeen harjoittelun. Kertakäyttöhanskat vielä käteen ja turvavälit kuntoon.

Tästä se lähtee! Sohvaperunasta kuntosalikonkariksi.

Merja

P.S. Käy kurkkaamassa, miltä näyttää Foreverin kuntosaliohjelma aloittelijalle. Tutustu ilmaiseen kuntosaliohjelmaan aloittelijalle.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.