Meiltä löydät sinulle sopivan tavan liikkua!

Liity yli tuhansien tyytyväisten liikkujien joukkoon.

Tältä sivuilta löydät vastauksen useimmiten kysyttyihin kysymyksiin jäsenyystyyppeihin ja liikuntasopimuksiin liittyen. Panosta terveyteesi ja aloita säännöllinen liikkuminen jo tänään! Olemme tukenasi liikuntapolkusi joka vaiheessa.

Kysymykset liikunnan aloittamisesta

Onko Forever-kuntoklubeilla liittymismaksua?

Erillistä liittymismaksua ei ole. Halutessasi voit hankkia vuosittaisen jäsenyyden (40 €), jolla saat rutkasti lisäetuja. Kysy lisää lähimmältä Forever-kuntoklubiltasi!

Meillä liikunnan aloittaminen on helppoa! Tiettyinä päivinä kuntosalillamme on ammattitaitoinen ohjaaja, joka auttaa sinut kuntosaliharjoittelussa alkuun. Tutustu ja ihastu monipuoliseen ryhmäliikuntatarjontaamme ja laadukkaisiin kuntoklubeihimme ympäri Suomea.

Tuleeko liikuntamaksun päälle muita kuluja? Onko avainkortti maksullinen?

Haluamme tehdä liikunnan aloittamisesta helppoa ja siksi klubeillamme ei tule erillisiä liittymismaksuja, avainkorttimaksuja tai muita lisäkuluja. Forever Huhtiniemessä aivankortista peritään pantti, jonka saa palauttamisen yhteydessä itselleen takaisin.

Onko pakko olla jäsen liikkuakseen Forever-kuntoklubeilla?

Ei – meillä voit liikkua myös ilman jäsenyyttä. Jäsenyys kuitenkin kannattaa – saat nauttia monista jäseneduistamme:

Lue myös: Miksi valita Forever?

Mitä liikunta maksaa? 

Voit valita itse, kuinka usein ja miten haluat liikkua. Suosituimmat sopimustyyppimme ovat toistaiseksi voimassa olevat ja määräaikaiset sopimukset (12 kk tai 24 kk). Valikoimastamme löytyy myös kerta-, kuukausi- ja 10 kerran kortit. Hinnat löydät toimipistekohtaisilta sivuilta. Kaikki sopimustyypit eivät edellytä jäsenyyttä, mutta jäsenenä liikut meillä edullisemmin ja saat nauttia muista jäseneduistamme.

Voit valita sopimukseen myös sisällön: haluatko liikkua vain kuntosalilla vai kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa? Liikutko vain aamuisin? Haluatko pitää kesäisin taukoa? Sopimuksemme räätälöidään juuri sinulle sopivaksi.

Valitse haluatko treenata laadukkailla ja viihtyisillä kuntosaleillamme vai liikkua monipuolisemmin yli 25 erilaisella ryhmäliikuntatunnilla – vai molempia! Tiettyinä päivinä saat kuntosaliharjoitteluun ilmaista ohjausta, katso tarkemmat ajat klubien viikkokalentereista. Kattavan ryhmäliikuntavalikoimamme lisäksi tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden uintiin. Meiltä löytyy kaikille sopiva tapa liikkua, esimerkiksi mahdollisuus vain kuntosalin päiväkäyttöön tai senioriliikuntaan.

Kysymykset sopimuksen keskeyttämisestä, siirtämisestä ja päättämisestä

Onnistuuko sopimuksen keskeyttäminen? 

Elämäntilanteet voivat muuttua ja siksi tarjoamme joustavia sopimuksia:

Joustosopimuksessa voit keskeyttää toistaiseksi voimassa olevan ja määräaikaisen sopimuksen ilman erityistä syytä ja ilman lisäveloitusta kaksi kertaa vuodessa yhteensä 3 kuukaudeksi.

Tietyissä erikoistapauksissa (esim. yli yhden kuukauden sairastuminen, raskaus, armeija) voi toistaiseksi voimassa olevan ja 12-24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen keskeyttää määräajaksi. Keskeytysaika ei vähennä määräaikaisen sopimuksen sopimuskautta.

Mikäli muutat paikkakunnalle, jossa ei ole Forever-kuntoklubia, noudatetaan yhden kuukauden irtisanomisaikaa.

Voinko siirtää sopimuksen toiselle henkilölle? 

Jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai 12 – 24 kk määräaikainen sopimus, voit halutessasi siirtää sopimuksen sisältämän liikuntaoikeuden väliaikaisesti toiselle. Tutustu paremmin vuokrapörssiin!

Kuinka toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanominen on mahdollista? 

Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi, joka lasketaan irtisanomispäivästä. Irtisanoutumisesta ei tule muita lisäkuluja. Sopimuksen irtisanominen onnistuu verkkolomakkeella.

Kysymykset ikärajoista

Kuka voi saada seniorikortin? Mitä se sisältää?  

Seniorina liikut meillä edullisemmin! Senioriksi lasketaan yli 58 vuotta täyttäneet. Seniorikortilla voit käyttää paitsi kuntosalia niin saat osallistua kaikille senioritunneillemme klo 15.00 asti arkisin ja viikonloppuisin. Seniorituntivalikoimamme kattaa monipuolisesti eri liikuntamuodot aina venyttelystä tasapainoon ja lihaskuntoon.

Onko ryhmäliikuntaan tai kuntosalille ikärajaa?

Kuntoklubiemme ikäraja on 16 vuotta. Nuoremmat voivat osallistua lasten- ja perheliikuntaan, jossa eri-ikäiset lapset liikkuvat leikin varjolla ja oppivat uusia taitoja. Vanhemmat lapset pääsevät kokeilemaan jo haastavampia harjoituksia ja koreografioita.

Tarjoamme myös asiakkaidemme 16-17-vuotiaille nuorille erillisen edullisemman nuorisojäsenyyden. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Kysymykset liikkumisesta muilla klubeilla

Voinko käydä useammassa Forever-kuntoklubissa? 

Jos olet jäsen ja sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai määräaikainen sopimus (12 kk / 24 kk), voit lisätä yhteisjäsenyyden korttiisi hintaan 4 € / 4 viikkoa.

Lue myös: Miksi valita Forever?

 

 

image description

Kokeile kolme päivää veloituksetta

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (FIT1 Espoo, Vaasa tai Forever Tampere)? Tutustu tästä.