1. Liikunta on niin hauskaa, että kunto kohenee siinä sivussa ikään kuin huomaamatta!
  2. Omat murheet on todella helppo unohtaa, kun keskittyy asiakkaisiin ja tehokkaan sekä mukaansatempaavan tunnin pitämiseen.
  3. Ryhmäliikunnanohjaajana toimiminen ei tunnu lainkaan työltä, koska liikunta on minulle elämäntapa. Liikunta on paras mahdollinen keino purkaa stressiä ja unohtaa kaikki huolet ja murheet. Olla tässä ja nyt, tässä hetkessä. Myös tunneille osallistujille pyrin luomaan sellaisen hetken, jolloin jokainen voi olla juuri oma itsensä ja unohtaa kaiken muun tunnin ajaksi. Haluan, että jokainen tuntee olevansa yhtä tervetullut tunnille, olipa minkä ikäinen, näköinen tai kokoinen tahansa tai riippumatta siitä, onko pitkään kuntoillut vai vasta-alkaja.
  4.  On mahtavaa saada kokea, että voi antaa ihmisille hyvää mieltä ja energiaa sekä olla kohottamassa heidän kuntoaan. Jos yksikin ihminen tunnilla hymyilee, jo se tuo käsittämättömän hyvän fiiliksen ja tuottaa paljon iloa. Hyvän mielen antaminen on parhaimpia asioita, joita voi toisille tehdä.
  5. Vaikka koen, että pystyn antamaan ihmisille energiaa ja tuottamaan hyvää mieltä, niin siitä huolimatta saan sitä takaisin moninkertaisen määrän. Se energia, jota ihmisiltä saan, kun katson heidän nauttivan ja hymyilevän, on niin suurta ja merkityksellistä, että sitä on mahdotonta sanoin kuvailla. Niin huonoa päivää minulla ei ikinä ole ollutkaan, etten olisi tunnin jälkeen lähtenyt paremmalla mielellä kotiin!

Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä.

Tervetuloa liikkumaan Foreverin iloisten ryhmäliikunnanohjaajien tunneille!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Laura Nurminen Ryhmäliikuntaohjaaja

Olen sekä intohimoinen liikkuja että herkkä runoilija. Liikunta on ollut minulle lapsesta asti elämäntapa, viimeiset neljä vuotta olen tehnyt sitä osittain työkseni, vaikka se ei työltä tunnukaan!