Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Liikun nyt  enemmän kuin viisikymppisenä

Olen liikkunut koko elämäni. Nuorempana pyöräilin ja kävelin paljon, harrastin uintia ja kävin jumpissa. Työikäisenä omalle liikkumiselle jäi vähemmän aikaa, mutta eläkkeelle jäätyäni olen kuntoillut senkin edestä.
Iän karttuessa liikunnasta tulee entistä tärkeämpää. Kaikennäköiset krempat ja voimien väheneminen uhmaavat arjesta selviytymistä. Lihaskunto ja tasapaino heikkenevät, vaikka niitä tarvittaisiin ehkä jopa enemmän kuin ennen. Onneksi niille voi tehdä tässäkin iässä paljon.

Oma tavoitteeni on, että pysyisin sellaisessa kunnossa, että voisin hoitaa kotiasiat jatkossakin itse ja asua kotonani koko elämäni. Sen vuoksi olen lisännyt liikunnan määrää ja liikun nyt paljon enemmän kuin viisikymppisenä.
Viikonloppuisin käyn kävelylenkeillä. Kävelen myös kolmesta neljään kertaa viikossa kahden kilometrin matkan Foreverille. Kuntoklubilla jumppaan kaksi tunnin jumppaa peräkkäin tai osallistun kuntosalicircuit-tunnille ja kävelen taas kotiin. Ennen kotiinlähtöä käymme tosin kahvittelemassa jumppakavereiden kanssa respan kahviossa.

Jumpasta hyvä mieli koko päiväksi

Foreverilla on monenlaisia seniorijumppia, mistä valita. Sama jumppakin vaihtelee sisällöltään ja on jokaisella kerralla eri lailla tehokas. Jumpat ovat hyvin suunniteltuja ja vastaavat juuri seniori-ikäisten tarpeisiin: lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa – juuri sitä, mitä me tarvitsemme. Ohjaajat myös huomioivat kaikkien kunnon. He kannustavat ja luovat sellaisen ilmapiirin, jossa jokainen voi liikkua omien voimiensa ja rajoitteidensa mukaisesti.

Jumpat täällä ovat auttaneet jaksamaan arjessa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ne ylläpitävät lihaskuntoani ja notkeutta. Tuntuu myös siltä, että kaikenlaiset vaivat pysyvät hallinnassa tai niiden kanssa ainakin pärjää. Viime keväänä venäytin selkäni, mutta sain Foreverin fysioterapeutilta avun ja vaiva alkaa olla jo tiessään.

Jumpat myös piristävät. Kahden tunnin kuntoilusta tulee hyvä mieli koko päiväksi. Siihen vaikuttaa myös ryhmäliikunnan sosiaalisuus ja se, että täällä tapaa samanhenkisiä ihmisiä. Olen saanut täältä paljon ystäviä, jopa sydänsellaisia.  Liike on lääke – kaikin tavoin.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.