Tänään on kehujen keskiviikko – epävirallinen työkaverin kehumispäivä. Kehumispäivänä voit muistaa kehua työkaverisi lisäksi myös itsesi. Arjessa on helppo tarttua kaikkeen negatiiviseen ja unohtaa ajatella positiivisesti.

Monesti kehuja muistaa paremmin antaa muille kuin itselleen. Onhan se tyypillistä suomalaisuutta vaatimattomuutta, eikä itseään ääneen kehuvaa ei välttämättä katsota suopeasti joka piirissä. Omakehu voi kuulostaa myös itsestä typerältä.

Monesti oma ajattelutapamme vaikuttaa yllättävän paljon valintoihimme. Jos täydellisen muutoksen tavoittelun sijaan osaisimme kehua itseämme myös pienistä onnistumisista, saattaisimme myös huomaamattamme tsempata itseämme parempiin suorituksiin. Tämä pätee erityisesti elämänmuutokseen ja laihdutukseen.

Positiivinen ajattelu ja itsensä kannustaminen ovat tärkeitä motivaation ylläpitämiseen. Tässä esimerkkejä kehuista, joita voit soveltaa omaan elämääsi. Kokeile soveltaa näitä kehuja ja lisää positiivista energiaa elämääsi! Ideana on, että itseään voi kehua jo pienistä jutuista. Tässä muutama esimerkkikehu:

Kävin salilla tänään

Pelkkä salilla käyminen on jo onnistuminen! Kaikki liikunta on kotiin päin. On helppo miettiä, että kävin vain kerran viikossa salilla tai että en tehnyt kaikkia sarjoja täysillä. On ihan turha velloa negatiivisissa fiiliksissä. Kun teet salilla käymisestä positiivisen asian, etkä vaadi itseltäsi täydellisyyttä, tulee salillekin mentyä useammin.

Menin kävellen kauppaan

Hyötyliikunnan lisääminen on aina hyvä juttu. Moni aktiiviliikkuja unohtaa liikkua välillä rauhallisemmin, ja hyötykävely vaikkapa kauppaan on oiva tapa lisätä askelia päivässä. Muutenkin ihmisen tulee istuttua niin paljon, että kaikki aktiivisuus on hyväksi.

Lisäsin painoja ja jaksoin!

Salilla näkee kaiken maailman akrobaatteja, ja välillä kateus voi iskeä. Miksen minäkin osaa käsilläseisontaa? Kadehtimisen sijaan voit kehua itseäsi siitä, että huomaat jaksavasi enemmän toistoja ja isommilla painoilla. Itseään kannattaa verrata vain aiempaan suoritukseensa. Muihin eri tasolla oleviin vertaaminen ei aina tuo toivottua motivaatiota muutokseen, ja jos näin on kannattaa sellainen ihan sovinnolla lopettaa.

En lannistunut, vaikka kävin haastavalla ryhmäliikuntatunnilla

Aina ei mene liikuntakaan putkeen, mutta hyvä asenne pelastaa! Ansaitset kehuja jo siitä, että uskalsit mennä mukavuusalueesi ulkopuolelle ja kokeilla uutta. Kaikessa ei voi aina loistaa tai olla paras – eikä tarvitsekaan. Mikään ei rajoita elämää niin paljon, kuin itsensä moittiminen ja sättiminen. Yrittämisestäkin voi jo kehua itseään!

Hyvää kehujen keskiviikkoa kaikille. Muistetaan muinakin päivinä kehua niin itseämme kuin muita!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit
image description

Aloita nyt!

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta Premium-klubillamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin kuntoneuvojamme ottavat yhteyttä ilmaista tutustumista varten.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus

  Viimeisimmät artikkelit