Sulkapallo

Sulkapallo on vauhdikas palloilulaji

Sulkapallo on helppo ja tehokas liikuntamuoto, joka houkuttelee jatkuvasti uusia harrastajia pelin pariin. Laji on helppo aloittaa, ja Forever tarjoaa sulkapallolle hyvät harrastusmahdollisuudet. Foreverin saleilla Vantaan Hiekkaharjussa, Espoon Matinkylässä ja Lappeenrannan Huhtiniemessä voit varata kentän irtotunniksi tai vakiovuoroksi.

Hinnat ja kenttien varaukset:

Laji kaikille – iästä, taito- ja kuntotasosta riippumatta

Sulkapallo on helppo aloittaa myös aikuisiällä, sillä pelin haastavuustasoa voi mukauttaa itselleen sopivaksi. Aina pelikaverin ei tarvitse olla samantasoinen, vaan myös kokeneempi harrastaja ja aloittelija voivat olla hyvä pelipari. Kaksinpelin lisäksi sulkapalloa voidaan pelata nelinpelinä isommallakin porukalla.

Helposti omaksuttavat säännöt

Harrastelijakäyttöön on kehitetty yksinkertaisemmat säännöt, joten alkuun pääseminen on helppoa. Lajin hienouksiin ehtii tutustua, kun perusteet ovat jo hallussa.

Hyvää kunto- ja terveysliikuntaa

Laji kehittää koordinaatiota ja tasapainoa. Spurtit kentällä nostattavat kuntoa ja hypyt ovat vahvistavat luita. Sulkapallo tuo hyvää vaihtelua esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, ja lihaskunnon kohenemisen myötä parantuvat myös pelisuoritukset. Kuitenkin jokainen voi harrastaa omaan tahtiinsa, jotta rasitustaso pysyy sopivana.

Turvallinen liikuntalaji

Liikuntatapaturmat ovat sulkapallossa harvinaisia verrattuna moniin muihin palloilulajeihin. Alkulämmittelyä ei kuitenkaan kannata laiminlyödä.

Käy kokeilemassa ja löydä uusi iloinen harrastus – meiltä saat vuokrattua tarvittavat välineet! Mukaan tarvitset urheiluvaatteet ja sisäpelikengät.

Voit harrastaa sulkapalloa näillä klubeilla

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!