Fustra on Suomen eniten myyty yksilövalmennustuote. Sitä ohjataan Suomessa vuosittain yli 100 000 tuntia. Fustra on valittu vuoden liikuntatuotteeksi 2012 ja virallinen tutkimus sen vaikutuksista niska- ja hartiaongelmiin valmistui 2017. UKK:n tekemä tutkimus osoitti, että Fustran vaikutus niska- ja hartiaongelmiin on merkittävä ja vaikutukset ovat pysyviä. Virallinen tutkimus on ainoa laatuaan ja on julkaistu arvostetussa BMJ Open Sport & Exercise Medicinessä.

Enää et tarvitse aiempaa liikunta-alan peruskoulutusta!

Suuren kysynnän johdosta tarvitsemme 30 uutta kokoaikaista Fustra-ohjaajaa Forever-kuntoklubeille. Olemme luoneet koulutuspolun, jossa et tarvitse aiempaa liikunta-alan koulutusta. Tärkeintä ovat ahkeruus, sosiaaliset taidot ja kiinnostus liikuntaa kohtaan. Koulutus kestää kokonaisuudessaan 5 kuukautta.

Haemme ohjaajia seuraaviin toimipisteisiin: Töölö, Herttoniemi, Matinkylä, Hiekkaharju, Varisto, Kerava, Järvenpää, Lahti, Hämeenlinna, Turku  ja Lappeenranta.

Aluksi suoritat Trainers4you:n järjestämän PT -tutkinnon. PT-tutkinnon lähijaksot suoritetaan viikonloppuisin. Sen perään suoritat Fustran 8 päivää kestävän erikoistumisen. Fustra-koulutuksen jälkeen olet valmis aloittamaan Fustra-ohjaajan työt. Työhön kuuluu Fustran ohjaamista, esittelyä sekä uusien asiakkaiden hankintaa.

Mikäli sinulla on terveydenhuollon tai liikunnan peruskoulutus, tarjoamme sinulle vain 10 pv kestävän Fustra-koulutuksen.

Trainer4You Personal trainer -koulutus (200 opintotuntia)

Koulutus koostuu kahdeksasta lähijaksosta sekä omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy harjoitusasiakkuussuhde.

Fustra-peruskoulutus

Peruskoulutus on kattava kokonaisuus, jonka suoritettuaan ohjaaja saa itselleen käyttöönsä 3 erilaista 1-tason ohjelmaa: Kehonhallinta 1, Rasvanpoltto 1 sekä UKK-instituutin tutkima Niska&Hartia 1. Näitä ohjelmia ohjaaja pääsee hyödyntämään heti koulutuksen päätyttyä käytännön työssään. Peruskoulutuksen jälkeen ohjaaja on saanut koulutuksen Fustra-metodin perusteisiin, liikepankkiin, fysiologiaan & anatomiaan, ravintoon, testaamiseen, TE3-kepin käyttöön, myyntiin sekä käytännön ohjaamiseen liittyen.

Oletko kiinnostunut?

Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@foreverclub.fi viimeistään 31.3.2019. Olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Samalla kuulet tarkemmin koulutuksen ja työn sisällöstä sekä palkkauksesta.

Tervetuloa kasvavaan Fustra-ohjaajien joukkoon!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!