Fustra on harjoitusmetodi, jonka avulla parannetaan monia yleisiä vaivoja sekä saavutetaan vahva ja kevyt keho.  Fustra kehittää etenkin keskivartalon lihaksistoa, joka tukee selkärankaa. Vahva keskivaratalo on ihmisen peruspilari, jonka hyvinvointi heijastuu kaikkeen tekemiseen. Nykyajan ihminen käyttää epätasapainoisesti lihaksiaan, koska istumme paljon tietokoneella ja arkiaskareemme eivät kuormita kehoa monipuolisesti. Monet kärsivätkin lihasepätasapainon aiheuttamista vaivoista, kuten selkä- ja hartia- ja niskasäryistä. Niskan ja hartioiden kireys voi aiheuttaa pahimmillaan myös huimausta ja migreeniä.

Fustralla keho ja mieli tasapainoon

Fustrassa keskitytään korjaamaan lihasepätasapainoa, jonka ansiosta ryhti paranee, kivut vähenevät ja painokin putoaa.  Istuminen ja lihaksien käyttämättömyys aiheuttaa kireyttä ja liikkuvuusongelmia. Ensin nämä lukot on aukaistava, ennen kuin saavutetaan oikeanlainen ryhti ja kehonasento. Metodin lähtökohtana onkin ensin aukaista lihakset, jotka vetävät kehon väärään asentoon.  Fustrassa ajatellaan ihmistä kokonaisuutena, sillä liikkumattomuuden lisäksi sekä stressi että huono ruokavalio aiheuttavat keholle ja mielelle ylirasitustilan, jonka seurauksia monet nykypäivän vaivat ovat.

Aineenvaihdunta liikkeelle

Runsas istuminen, väärä ruokavalio ja stressi kaikki vaikuttavat aineenvaihduntaan epäsuotuisasti. Kun Saadaan kehon lihaksisto toimimaan oikein, ruokavalio kuntoon ja stressi lieventymään alkaa painokin pudota.  Fustrassa keskitytään kokonaisvaltaiseen ihmisen hyvinvoinnin parantamiseen. Keskivartalo ja elintärkeät tukilihakset vahvistuvat tehokkailla liikkeillä. Kehon liikkuvuus lisääntyy kireyden poistuttua. Oikea hengitystekniikka tukee liikkeitä ja auttaa stressinhallinnassa. 

Tulokset syntyvät tutkitusti tehokkaalla harjoittelulla

Suomalaiset huipputrainerit ovat kehittäneet Fustra -harjoittelumenetelmän Ruotsissa vuonna 2005. Menetelmän avulla on parannettu satojen ihmisten niska-hartiaseudun ja selän ongelmia. Sen avulla on myös laihdutettu menestyksekkäästi. Lisäksi huippu-urheilijat ovat hyötyneen Fustra-harjoittelusta, sillä sen avulla he ovat pystyneet parantamaan jo ennestään huikeita tuloksiaan.

Lue, mitä asiakkaamme ovat saavuttaneet Fustran avulla!

Kristiina Lilloiva: ”Oli mahtavaa oivaltaa, että ei tarvitse enää koskaan yhtään dieettiä tai mitään poppakonstia pitääkseen itsensä kunnossa. Fustra on elämäntapamuutos ja sen sekä säännöllisen muun liikunnan avulla pysyn kunnossa lopunelämäni. Kiitos!”

Maija Alavakeri: ”Olen vihdoinkin onnistunut tekemään totaalisen elämäntapamuutoksen, mikä aiemmin oli minulle vain sananhelinää. Nyt uskon, että muutoksen tekeminen on mahdollista kenelle tahansa, mutta kaikki lähtee omasta tahdosta ja pitää hakea itselleen se oikea tapa toteuttaa muutos – minulle Fustra oli se paras mahdollinen.”

Pia Perttula: ”Nyt, yli vuoden Fustra-treenien jälkeen ja yli 30 kiloa kevyempänä olen kuin eri ihminen. Hymyilen paljon enemmän. Puolisoni ihastelee muuttunutta olemustani päivittäin, ja kieltämättä se imartelee vielä 25 yhteisen vuoden jälkeenkin. Lapseni näkevät kotona hyväntuulisen ja ei-väsyneen äidin.”

Sanni-Kaisa Miettinen: ”Kiloja on lähtenyt yhteensä 15. Olo on mahtava. Ainainen särky ja kolotus ovat vaihtuneet uudenlaiseen hyvään treeninjälkeiseen kolotukseen. Ilman Fustraa ja loistavaa treenariani en olisi tähän pystynyt.”

Pertti Väänänen: “Minulla on Parkinsonin tauti. Vielä keväällä en pystynyt kävelemään kunnolla kuin muutaman minuutin, koska vasen puoleni oli epätahdissa.”

Helena Anneli Savolainen: “Aloitin golfkauden tammikuussa aloittamani Fustran ansiosta edellistä kautta energisempänä, pirteämpänä ja lisäksi 6,5 kg kevyempänä.”

Tiina Reijonen:”Vähitellen, kun muutoksia alkoi näkyä ja kunto kasvaa, alkoi treenikin hieman helpottamaan.  Nyt on 50 tuntia Fustraa takana ja fiilis on MAHTAVA! Enää ei ole tietoakaan vetämättömästä olosta tai hartiasärystä.”

Marjo Tenhunen: “Kokeilin viime syksynä Fustraa Arin johdolla Lahdessa. Pääpointti oli painonpudotus, sillä ajattelin että lapsuuden tanssitaustan ja säännöllisen epäsäännöllisen ryhmäjumppien takia ryhtini yms. Olisi jo kunnossa.”

Mirja Järveläinen: ”FUSTRA tomii! En voinut etukäteen ymmärtää, kuinka paljon iloa, energiaa ja onnistumisen tunnetta tämä projekti antaa. OLEN NYT ONNELLINEN. ”

Aapo Pispa: ”Nyt on lähes kaksi vuotta Fustran aloittamisesta kulunut, enkä aio lopettaa – en ikinä !”

Nina Mäkelä: ”Ranteeni lihasvoima on Fustra-treenien myötä vahvistunut eikä minun enää tarvitse käyttää rannetukea ollenkaan. Niska-hartiaoireilun aiheuttamat lihasjännitykset sekä päänsäryt ovat jääneet pois. Ryhtini on parantunut ja saankin kommentteja, että ihan kuin olisin kasvanut pituutta. Itsetuntoni on alkanut nousta ja olen kuin uudestaan eloon herännyt ihminen.”

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
minna.pulkkinen@foreverclub.fi
minna.pulkkinen@foreverclub.fi
image description

Haluan lisätietoja Fustrasta

Kokeile Fustraa vain 35 €.

Nimi

Puhelin

Sähköposti

Haluan lisätietoja FustrastaHaluan Fustra-näytetunnin 35 €

Olen jäsenEn ole

Keskus