Onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!

Ilman Fustraa ja loistavaa treenariani en olisi tähän pystynyt.

Muutama vuosi sitten, kun kirjoitin graduani ja tein muutenkin paljon päätetyötä, aloin saada hirvittäviä migreenikohtauksia lähes kerran kuukaudessa. Kärsin lamaannuttavista selkä- ja hartiakivuista ja onnistuin hankkimaan itselleni myös välilevyn pullistuman. Olin entinen urheilijatyttö pullistuneessa ja kolottavassa kehossa.

Olin yrittänyt pudottaa painoani useaan otteeseen. Yleensä uusi elämä alkoi maanantaina ja loppui tiistaina. Kun onnistuin laihtumaan muutaman kilon, seuraavalla viikolla ne palasivat – pitihän sitä palkita itsensä hyvin tehdystä työstä.
Kerran onnistuin laihtumaan vähän enemmän, mutta se johtuikin vain siitä, että viisaudenhampaani poistettiin, enkä kyennyt syömään muuta, kuin keittoja yli viikkoon.

Tammikuussa 2012 päätin, että nyt saa riittää. Kävin aktiivisesti erilaisissa jumpissa, mutta varsinkin viikonloppuisin harrastin myös hyvin aktiivisesti erilaisia kulinaristisia nautintoja, eikä muutoksia ollut havaittavissa.

Olin siis yhä äärimmäisen lev(e)äperäinen. Helmikuussa menin ensimmäisen kerran Fustra-tunnille ja siitä se ajatus sitten lähti.

Tarkan syömisen ja aktiivisen liikkumisen avulla pudotin painoa kevään aikana kymmenen kiloa, ja mikä parasta, migreenikohtaukseni loppuivat lähes täysin, samoin kuin hartia- ja selkäkivut.

Kesän aikana painoa lähti lisää ja loppukesästä annoin itselleni vähän vapaata. Matkustelin, menin naimisiin ja nautiskelin. Syksyllä muutaman ei niin tarkkaan eletyn kuukauden jälkeen pelokkaana astelin taas vaa’alle. Olin täysin vakuuttunut, että kilot ovat tulleet takaisin “vapaalla” ollessani. Yllätykseni olikin suuri, kun painoa ei ollut tullut lisää kuin vajaat kaksi kiloa.

Olin liikkunut lomallani lähes huomaamattani, ja vaikka sitä ruokaa niin kovasti rakastankin, valintani ja ennen kaikkea ravintomäärä olivat pysyneet kohtuullisina ajattelemattakin. En edes itse tajunnut muutosta, joka elämäntavoissani oli tapahtunut.

Nyt on uusi rutistus päällä. Kiloja on lähtenyt helmikuun jälkeen yhteensä 15 ja oloni on mahtava. Ainainen särky ja kolotus ovat vaihtuneet uudenlaiseen hyvään treenin jälkeiseen kolotukseen. Olen vieläkin välillä leväperäinen ja vähän leveäperäinenkin, mutta suunta on oikea ja housunkaulus löysä.

Ilman Fustraa ja loistavaa treenariani en olisi tähän pystynyt. Sellainen se ihmismieli kai on. Tiedät, mitä pitäisi tehdä, mutta lopulta saat sen tehtyä vasta, kun joku seisoo vieressäsi ja antaa ohjeita.

NYT ON SINUN VUOROSI ONNISTUA!

Jokainen onnistuminen on ainutlaatuinen, on kyse sitten elämäntapamuutoksesta tai hyvinvoinnin parantamisesta. Meillä Foreverillä asiakkaat onnistuvat  saavuttamaan tavoitteitaan – ihan jokaisena päivänä.

Liity mukaan

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit