Naisten Kymppiä vietettiin toukokuun lopussa vilkkaissa tunnelmissa. Aurinkoinen sää helli osallistujia ja Helsingin Narikkatori oli pakkautunut täyteen porukkaa.

Meillä oli ilo olla tapahtumassa yhteistyökumppanina.

Naisten Kympin toimitusjohtaja Karoliina Ylösjoki: 

“Tapahtuma sujui tänäkin vuonna erittäin hyvin. Uusi tapahtumapaikka aiheuttaa aina meissä järjestäjissä ennakkoon vähän huolta, että kuinka kaikki tulee sujumaan, mutta erittäin hyvin meni. Lisäksi tänä vuonna meillä oli ensimmäistä kertaa tämä hyvinvointipäivä ja sekin sujui oikein kivasti. Osallistujia oli tänä vuonna lähes 12 000.”

Tiedätkö mistä Naisten Kymppi sai alkunsa?

Kuusi naista, Anneli Mäkelä (nykyinen Jalkanen), Marjukka Uusitalo, Kati Tuominen, Leena Bergenheim, Caica Katajavuori ja Tuija Luoma juoksivat 80-luvun alussa pari kertaa viikossa yhdessä, kunto kohosi ja he halusivat osallistua johonkin juoksutapahtumaan. Olisi jokin tavoite kuntolenkeille. Eipä ollut tarjolla sellaisia tapahtumia, joissa tämä ryhmä olisi viihtynyt. Kilpailtiin otsa rypyssä ja numerolappu rinnassa. Minne jäivät nautinto ja leikkimieli? Naiset perustivat JuoksuAika ry:n edistämään naisten liikuntaa ja kannustamaan naisia lenkkipoluille. Yhdistys halusi enemmän iloa, virkistystä ja huumoria kuntoilutapahtumiin. Keväällä 1984 naiset olivat anoneet lupaa juosta Kaivopuiston kauniissa maisemissa puolentoista kilometrin mittaista rataa ja järjestää tapahtumaan myös taidetta. Lupa tuli ja alkoi ilmoitusten jako kantakaupunkiin ja naisten kotikatujen varsille.

Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!